Fika hos farmor och Agnes träffade lilla Celia.

publicerat i Allmänt;

Idag var jag och Klas och shoppade på rean. Jag kom över två fina blusar och Klas en fin skjorta. Medans vi gjorde stan passade morfar Agnes.
På eftermiddagen hälsade jag och Agnes på farmor och Uno. Carro var där med sin lilla Celia. Sååå söt hon var!

Giftermål

publicerat i Allmänt;

Idag fick min fina vän Annelie sin Macke. Vilket fint brudpar! Stort grattis till de tu!! :)

Visit i Blixtorp.

publicerat i Allmänt;

Idag var jag och Agnes och besökte Emelie och lilla Stina i Blixtorp. Måste igen säga hur underbart fint hus de har byggt! Stina går nu några steg på egen hand. Tänk vad det går fort!
Ringde även BVC så nu har vi ikväll testat ge Agnes Nestle HA ersättning. Hon som annars vaknar efter 30 min och verkar ha magsmärtor har nu slagit rekord och sovit snart en timme. Tänk om det kunde hjälpa!

Husvisning och pulkaåkning.

publicerat i Allmänt;

Idag var vi på husvisning på Lugnet. Huset var jättefint och vi är intresserade, kommer vara med och buda men där var många och tittade så priset kanske trissas upp.
Efter lunch och husvisning tog vi och provade en tur med Agnes i pulkan för första gången. Hon gillade det så nu väntar vi bara på mer snö.

Egentid med hjärtat.

publicerat i Allmänt;

Idag har jag och Klas haft en dag själva på stan medan Louise och Hannah passade Agnes. Vi strosade runt, tog en fika på espressohouse och lunch på Harrys. Mycket nöjda med dagen slappar vi nu i soffan. Agnes sover som vanligt efter andra vändan. Hon får nog väldigt ont i magen när hon ätit! I nästa v ska jag höra med BVC om vi inte kan pröva ngn annan ersättning! Förra gången tyckte hon ju inte det men nu MÅSTE vi göra nåt åt detta. Hennes sömn blir störd av det och det visar sig långt in på natten. Tycker hon vaknar väldigt ofta fortfarande nattetid.
Imorgon ska vi på husvisning igen på lugnet, är förhoppningsfull ser väldigt fint ut på bilderna! :)

Lite vinter och luciabilder.

publicerat i Foton;
Fotografering med våran Nikonkamera D7000. Louise tar korten på oss.
Kortet taget av Ida johansson med våran kamera när vi var där på middag i lördags.
Agnes lussar.

Lucia.

publicerat i Allmänt;

Idag är det Den 13/12, Agnes första lucia. Det har ju varit underbart väder -6 grader och strålande sol. Så det fick bli en promenad på em. Sedan hämtade vi upp farmor och åkte sedan vidare till mormor och morfar där Agnes fick vara lucia. Såååå söt hon blev i luciadräkten!! :) kommer komma upp kort på detta senare.
Sen åkte vi hem och Eva följde med och åt kvällsmat hos oss, fläskfilé och potatisgratäng med sallad. Agnes var hyffsat trött efter sitt luccande så det gick ganska fort att natta henne ikväll.
Till lunch gjorde jag sallad MÅSTE försöka äta lite sunt och gå ner ett par kilon, men det är inte lätt när man inte kan komma ut och träna så mycket. Det blir promenaderna på dagen. Kvällarna fylls av att natta Agnes. Hoppas det kommer gå bättre med det snart så jag kan sticka iväg och träna en eller två ggr i veckan!

Vinterdag med promenad och julklappsinslagning.

publicerat i Allmänt;

Idag har Louise varit här. Vi fikade och lunchade och sedan tog vi en promenad ner till kallbadhuset och fotade lite. Varit en underbar vinterdag. Fick även postat iväg alla julkorten samt hämtat ett paket på posten. Slagit in julklapparna som nu alla är inhandlade känns skönt, så nu kan man bara luta sig tillbaka och njuta av julen :).
I lördags var vi hos Ida och Mikael på middag. Vi bjöds på en jättegod fläskfilé gryta. Agnes fick en försenad doppresent det är den som hon har på sig. Jättefin med helt underbara färger :).

Promenad i Veddige hos föräldrarna.

publicerat i Allmänt;

Har idag spenderat dagen hos mina föräldrar. Blev en härlig promenad i solen och vinterlandskap. Agnes vägrade vila middag tillslut gav jag upp och hon fick skrika sig trött plockas upp och bära runt i famnen där hon sedan somnade och la då ner henne i spjälsängen och som vanligt först på andra försöket gick det. Igår var första dagen jag jobbade sedan Agnes kom. Klas var hemma med henne hela dagen själv. Var nog nyttigt både för honom och lilla Agnes! Hon är väldigt mammig så varje stund med Klas är bara bra. Kul att träffa arbetskamraterna igen men det blir bara tuffare och tuffare arbetstungd!
Så väl hemma möttes jag av Agnes som var blev väldigt glad när hon såg mig. Det värmde i hjärtat! :)

Promenad i vinterlandskapet.

publicerat i Allmänt;

Idag är Agnes feberfri och jag var tvungen att ta en sväng till jobbet för att kolla så alla lösen fungerar inför min första Jobbdag sen jag gick på havandeskapspenningen och föräldraledigheten. Agnes följde ju såklart med påklädd till tänderna då det är åtta minusgrader idag! Så på söndag får Agnes spendera hela dagen med pappa medans mamma jobbar :).
Idag ska Klas på julbord med jobbet så jag och Agnes ska bara mysa vi två.
Hoppas Anna Wahlströms puffmetod fungerar lika bra ikväll som den gjorde igår! Säga vad man vill om henne men metoden verkar ju faktiskt fungera. Var våran räddning igår kväll faktiskt!
Pappa kom in igår på em så jag kunde sova en timme efter tre- fyra dygn uran någon nämnvärd sömn.
Nej, nu fram med våran Nikonkamera och filma och fotografera Agnes lite.

Snö.

publicerat i Allmänt;

Idag är en jättefin vinterdag och de här dagarna har Agnes första snö kommit men vi får hålla oss inne på grund av att hon har feber. längtar tills vi kan ta oss ut i detta soliga vinterlandskap!

Fem och en halv månad.

publicerat i Allmänt;

Fem och en halv månad och feber men klarar ändå hålla vattenflaskan själv. Duktig tjej vi har! :)
Inne på tredje dygnet med feber nu! Hoppas den går över snart för många sådana här sömnlösa nätter till vet jag inte om jag orkar. Plus att det är så jobbigt att se våran lilla älskling sjuk!

Feber

publicerat i Allmänt;

Inatt har våran lilla tjej haft feber 38,8. Så det har inte blivit så mycket sömn de senaste nätterna! Tror nämligen detta kan vara tredagarsfebern men det återstår att se. Första gången som jag tyckte hon sa mamma var inatt :) det värmde! Men Det skär i hjärtat när de små inte mår bra!
Nu har hon iallafall somnat efter lite febernedsättande.
Just nu hade jag givit ganska mycket för en hel natts sömn.
Ringde till BVC idag och har även fått lite tips angående matrutinerna så att Agnes kanske sover lite bättre under kväll och natt. Fungerar det ska jag köpa ett fång blommor och ställa hos BVC-sköterskorna :). Det är tur man har dem att luta sig emot!

Mammagruppen.

publicerat i Allmänt;

I onsdags i förra veckan var vi först med Annelie och Elliot på stan samt lunch på Tovedals. Efter lunchen träffade vi mammagruppen och gick promenad längs strandpromenaden en kall men vindstilla novemberdag. Senare på eftermiddagen lämnade jag och Klas Agnes hos farmor och åkte till Ullared.