Skärtorsdag

publicerat i Allmänt;
Mycket mysig kväll ihop med fam Karlson/Karlborg. Barnen fick leta påskägg i trädgården som påskharen gömt sedan mumsade de nöjda i soffan sedan var det full fart med. 
Skönt att vi vuxna äntligen inte behöver gripa in i leken utan barnen löser det mesta själva. 😃 I och med det kunde vi vuxna faktiskt sitta ner och prata med varandra över en flaska vin. 
Glad Påsk allihopa! 


Vår.

publicerat i Allmänt;
Idag kändes det som årets första vårdag . Tio plus och strålande solsken. I em var det bara jag och Gustav hemma då Klas är i Åre med herrgänget och farmor tog med Agnes en sväng till sig. 
Jag tog med mig Gustav och så inhandlade vi lite fräscha vårblommor, sedan njöt vi av solen på baksidan. Ikväll tänkte jag njuta av räkor så här en fredag 😊. 


Visst är de helt underbara Ranunkler! 



Blev solat lite i uterummet också. Så glad att vi har ett uterum som förlänger möjligheten att njuta ute i solen 😊.

Årliga träffen med fina vänner.

publicerat i Allmänt;
Igår hade vi finbesök av underbara vänner. Jag bjöd på en ny favorite huvudrätt och desserpaj i min nya fina pajform som ni ser på bilden som jag fick av Erik och Milo. Och den underbara tulpanbuketten jag fick av Martina och Johan. Står nu fint och pryder vardagsrummsbordet. Blev många goa skratt igår. Har varit underbart att få ha min fina vän Milo och Erik här hos oss några dagar. Lite drygt två månader kvar nu innan de väntar tillökning. 
Idag efter de åkte hem åkte jag och Agnes på loppis och fyndade en gammal skolbänk med tillhörande stol som jag tänkte pimpa upp lite.