Myser i soffan.

publicerat i Allmänt;
Gustav somnade så härligt på min arm med ena handen hållandes hårt om sin napp. Så fin så jag kan inte se mig mätt på vårat lilla underverk! 😊

BB-kompisar på besök.

publicerat i Allmänt;
Idag kom BB- kompisen Maria Eriksson och hennes lilla Kelly hit på en fika. Vädret bjud på strålande sol så vi växlade mellan att sitta med våra små ute och i uterummet. Vi fick en jättefin utomhusblomma som får pryda bordet på uteplatsen 😃. Det skiljer bara två timmar i ålder på Gustav och Kelly.




Vilken underbar helg!

publicerat i Allmänt;
Vilken helg med sommarvärme och sol. Så i helgen har vi fått gjort riktigt mycket i trädgården. Sått gräs, tagit bort häcken. Rengjort sjöstenen vid uteplatsen. Och eftersom Agnes sov över hos farmor lördag till söndag fick vi även smaka på lite sovmorgon och även städat huset samt rengjort ugnen mm. Vi tog barnen med till dammen ovanför oss. Där är faktiskt riktigt fint och mysigt. På vintern blir det ju att de kan åka skridskor där barnen. 😊

Ett besök i Stättared.

publicerat i Allmänt;
Idag Långfredagen blev det ett besök i Stättared ihop med min bror och barnens kusiner Anton och Sofia. Agnes såg en påskkärring för första gången och blev hur rädd och ledsen som helst. Inte konstigt alls som ni ser var hon ganska läskig! 😄 Försökte förklara att det var en snäll häxa, hjälpte föga men när vi kom hem skrattade och pratade hon glatt om påskkärringen. Det blev även en sväng med häst om vagn och titta på alla djuren.
Gustav var under tiden med Klas hos mormor och morfar. Det går så fort fram med nya framsteg för varje dag nu tycker jag. Gustav håller huvudet riktigt bra och känns redan som om han vill börja på att vilja krypa. Men det kommer nog dröja ett tag till. 





Shoppingdag.

publicerat i Allmänt;
Idag blev det en shoppingdag med finaste vännen Hannah i kungsmässan. 
Fick inhandlat en bikini till mig och en massa till Agnes bland annat regnkläder, baddräkt, shorts och UV-dräkt. 
Agnes gjorde även denna dag sitt första besök på MC-Donalds. Liksom mig gillade hon inte det så värst mycket 😄.


Omplantering i trädgården.

publicerat i Allmänt;
Idag omplanterade jag de marktäckande växterna som tidigare stod vid stensluttningen nedom plommonträdet. Nu får de pryda i landet utanför uterummet. Där plommonträdet stod ska nu sås gräs. 
Fick även planterat tomatplantorna i småkrukor. 



Barnmarknad.

publicerat i Allmänt;
Imorgon är det Varbergs Barnmarknad och här och lite till är bidraget jag ska sälja 😊. Hoppas jag får sålt något iallafall. Hoppas samtidigt hitta något själv till Agnes och Gustav.

Paket från Boston.

publicerat i Allmänt;
Idag fick vi ett paket från min kusin Nina och hennes fam i Boston Merrimack. 
Sååå fina kläder till Agnes och Gustav!
Ralph Lauren, DKNY, Camilla och Wendy Belissimo. 








 

Me and I party.

publicerat i Allmänt;
I går kväll hade jag Me and I party och Amanda höll i partyt. En tjej från mammagruppen. Vi var elva tjejer här inklusive mig och Amanda. Mycket trevlig kväll. Jag bjöd på frallor med tillbehör och kladdkaka. Blev  helt nöjd med det jag beställde. En omlottkofta till mig. En klänning till Agnes och en body och byxa till Gustav.