Underbar avslutning på 2014.

publicerat i Allmänt;
Promenad den 30/12 2014 i Läjet med man och barn. Superfin och mysig em hade vi. Inte en vindpust, helt kavlugnt var havet. Och så denna fina solnedgång. 






Summering av julen 2014.

publicerat i Allmänt;
Här kommer lite bilder från våran Jul 2014.
Agnes har gjort en din lyckta på förskolan.



Julgranshuggning i Grimmared. 
Agnes griljerar julskinkan 😊.

Agnes får en Skrållandocka av farbror Per på Julaftonsmorgon. Lyckan är total!


Julafton hos mormor och morfar. Agnes stod för underhållningen när Tomten kom.

God Jul.

publicerat i Allmänt;
Idag Julafton och vi är på väg ut till Veddige för att fira med min familj. Stor förväntan hos Agnes. Gustav fortfarande lite hängig i sin förkylning och sover på vägen ut. Agnes har redan fått öppna julklappar som hon fått av farbror Per. En Skrållandocka som också får följa med till Veddige och fira jul. Gustav fick ett Brioflygplan i trä och en brio låda att lägga klossar i olika former i. Ska bli kul att se Agnes reaktion när Tomten kommer 😊. God Jul till er alla som kikar in här ibland.

Mysig fm med Gustav.

publicerat i Allmänt;
Idag förutom en del samtal till jobbet ang vårdnadsbidrag så tog jag och Gustav och mös i soffan till en gammal klassiker repmånad. Agnes gör sin sista dag på förskolan och sedan är det jullov för henne 😃. 

Bröllop

publicerat i Allmänt;
Då var vi bjudna på bröllop i Maj. Ser redan för mig nu hur sköna Maj bjuder upp till ett oförglömligt bröllop! 


Lite flash back.

publicerat i Allmänt;
Sensommar och man behöver bara ha på sig byxor och en extra tröja. Saknar värmen nu när man måste ta på barnen och sig själv från topp till tå med overaller mm. 😁

Lycka!

publicerat i Allmänt;
Obeskrivlig lycka för Agnes när hon får hälsa på morbror Anders med Fam och rida på deras hästar. Här på Blixten 😊.


Besök och pyssel.

publicerat i Allmänt;
Idag fick jag gjort en dörrkrans och hängt på ytterdörren. Och på em kom Finaste Annelie med sina barn och vi fikade våfflor med kanelkaffe. Fullt ös var det på barnen och våra minsta har börjat gå så nu är det mycket spring i benen och då menar jag inte barnens ben 😄. Underbart trevlig och mysig em blev det! 


Gustav igår med lära gå vagnen 😊.
I morse när morfar var och hälsade på.



Adventskalenderöppning

publicerat i Allmänt;
Agnes och Gustav öppnar paket från adventskalendrarna i form av en snögubbe och en vätt som de fått av mormor och morfar. 

Gustav redo för snö och sol. Coolaste killen i stan 😄.


Musikal, shopping och spa.

publicerat i Allmänt;
I Fredags åkte tjejgänget till Göteborg för en helg med hotell övernattning, shopping, musikal och spa. Först i fredags checkade vi in på hotell Europa centralt och bra precis vid Centralstationen i Göteborg. Sedan blev det en hel del shopping för att sedan på kvällen finklädda skåla i skumpa innan vi gick för att se musikalen Kristina från Duvemåla på Göteborgsoperan. Jättebra musikal där det föll en tår då och då pga den är lite sorglig men även för att de sjöng så oerhört fint!!
På Lördags fm blev det efter en go hotellfrukost ännu lite mer shopping på stan innan vi tog oss vidare till nästa hotell Arken som ligger ute på Hussingen i Göteborg. Där väntade tapas och skumpa på oss innan vi gick på spa. Miljön där är helt fantastiskt så man kommer verkligen in i lugnet. Precis vad jag behövde just nu efter två och ett halvt ganska tuffa småbarnsår med barn som inte tycker om att sova på nätterna 😊. Så lite lugn och ro och att få sova ut hela två nätter utan barnskrik var som bomull för kropp och själ! 
Lördagskvällen blev vi serverade en trerätters meny och vi tog in lite skumpa och vin. Många skratt med fina vänner har det blivit denna helgen och den höll nästan inte på att bli av då jag nästan inte ville åka hemifrån då våran tio månaders son Gustav varit dålig i magen ett par dagar. Men lagom till att jag kom hem hade han blivit mycket bättre igen så sista dagen kunde jag slappna av lite mer. Här kommer lite bilder ifrån helgen. Tack fina underbara vänner för att ni finns 😘.