Sömntuta!

publicerat i Allmänt;
Våran Gustav sover gott i babynestet i Soffan. 😊 Idag blev det hembesök av BVC SSK som vägde Gustav. Han har gått upp från 4090 gram till 4480 gram på åtta dagar. 😃 Efter det kom Hannah på besök och vi tog med barnen på en premiärtur med dubbelvagnen. Idag snöar det och kan komma 10-15 cm så min bror har fullt upp med snöröjning. Hittade en bild på mig och min bror Anders när vi var små. Bilden är tagen i Findal hos våran mormor och morfar. Saknar er mormor och morfar sååå mycket! 



Besök av min bror med barn.

publicerat i Allmänt;
Idag kom Anders och barnen förbi. Kusinerna busade ordentligt med Agnes 😊. Här ett foto på alla kusinerna. Agnes i lite dålig humör eftersom jag tog  mobilen ifrån henne. Även ett kort på när Sofia håller våran lille son.



140121. Föddes våran son. Välkommen lilla hjärtat!

publicerat i Allmänt;
Den 21/1 2014 föddes våran son. Vi åkte in samma dag, värkarna startade kl:05,45. Och vi var väl inne på förlossningen vid 07,00. Morfar kom in och hämtade Agnes så vi kunde åka iväg. Kl: 12,10 föddes våran underbara son. Allt gick bra. Här kommer lite bilder på våran son som vi än inte bestämt namn på än. Fortsättning följer 😊.





Fika med Linda på Azaleastigen.

publicerat i Allmänt;
Idag var Linda Gunnarsson här och fikade. Hon är beräknad till den sista januari och jag har nu gått över tiden en dag. Vi får väl se, vi kanske blir BB kompisar också 😃. 
Idag ska morfar med och hämta Agnes på F-skolan så de har ett ansikte på honom om det blir så att han får hämta eller lämna henne nån gång när bebisen kommit. 


Äntligen lite snö!

publicerat i Allmänt;
Nog för att det är lite bökigt när man ska klä av och på med vinteroveraller osv när det är snö och vinter men det överväger när man ser den totala lyckan när barnen får åka pulka. Igår tog vi med Agnes ut och åka pulka på våran tomt. Har en perfekt liten pulkabacke på baksidan. På kvällen sedan sov Agnes över hos farmor så jag och Klas skulle få möjlighet att få sova en hel natt och vila upp oss inför att Agnes lillasyskon ska anlända. Idag är det en dag kvar till BF. 

Myyyyser!

publicerat i Allmänt;
Låt aldrig dessa stunder försvinna!! Agnes hade vaknat från em vilan men kröp upp till mig i soffan och så somnade hon om i min famn. Älskade lilla barn! 

Spökilitetsparken och expresso house.

publicerat i Allmänt;
Idag blev det en visit till spökilitetsparken och expresso house. 
Man får hitta på något för att få tiden att gå i det här tråkiga regniga vädret. Träffade på en kollega som förklarade kaoset på ortopeden efter omorganisationen. 😔 Många kolleger som mår dåligt många som söker nya jobb. Vi stötte även på våra BB-kompisar. Mycket trevliga människor. Lilla Charlie hade blivit så stor och han var lika road som Agnes av att vara på en galleria 😄.



Gravidmagen.

publicerat i Allmänt;
Inget är som väntans tider men nu önskar jag bara att bebisen vill komma ut! Från och med imorgon åtta dagar kvar till BF. Hoppas att detta blir de sista bilderna på magen innan det sätter igång!

Skrock.

publicerat i Allmänt;
Igår kväll var fina vännen Hannah hos oss. Vi åt kvällsmat ihop och hade allmänt mysig kväll. Då kom jag på att den kvällen innan Agnes föddes gjorde Hannah en fläta i mitt hår som jag sen hade under hela förlossningen. Så nu fick Hannah göra en fläta igen i hopp om att få igång denna förlossningen men tyvär fungerade det inte denna gången 😄. Fortfarande inga som helst tecken på att lilla bebben vill ut.

Julen ut!

publicerat i Allmänt;
Idag slängde vi ut julen och in med lite nya gardiner. Marimecko gardinen som tidigare satt i sovrummet kommer nog få vänta en stund innan de kommer upp igen. Blev verkligen kär i dessa linneöljett gardiner som är införskaffade på karlsro tygaffär. Kommer behöva införskaffa lite nya gardiner även till vardagsrummet och köket. Igår var jag och Klas i Falkenberg på Select möbelaffär samt önska. Fyndade ett Mateusfat som jag länge tittat på. Blev även en kandelaber som kommer få pryda vårat framtida vardagarumsbord. Blev även ett besök till Mio för att kolla på mstsalsmöblemang. Vi hittade ev ett bord och stolar. Men har lite till is i magen ifall det snart kommer in lite nya modeller på bord och stolar. Stolarna vi blev kära i var Sandö och bordet Donsö i måtten 180 gånger 100cm. Det gick även att köpa till andra klädslar i andra färger. 



Agnes och Staffan.

publicerat i Foton;
Agnes gick och satte sig i min gudfar Staffans knä när vi var och hälsade på hos mormor och morfar. 

Bruket Lekland.

publicerat i Allmänt;
Idag blev det ett besök till Bruket( lekland). Klas hade nästan svårt att hänga med våran dotter vars ben gick som trumpinnar. 




Nyårsafton 2013.

publicerat i Allmänt;
Igår firade vi in det nya året och gick in på 2014. In i det sista i graviditeten orkade jag inte med något annat än att ha ett lugnt firande hemma. Svärmor kom hit och vi åt allihop en tre rätters middag som bestod av förrätt västerbottenostpaj toppad med gräddfil, finhackad rödlök och löjrom. Huvudrätten blev lax i ugn med kokt potatis och kall romsås. Efterrätten en pannacotta med apelsinspegel. Alltihop mycket gott. Vid tolvslaget kollade vi på fyrverkerierna från övervåningen för att ha koll på om Agnes skulle vakna. Dör intog vi även nyårsskålen. Här är lite bilder ifrån kvällen.