Besök i Frillesås hos Helena.

publicerat i Allmänt;
Idag var jag och Agnes och hälsade på hos Helena i hennes och Annikas nya hus. Det var hur fint som helst! Bra planlösning och lagom stort runt 150 kvm stort. Som sagt nytt är ju nytt! Kanske inte omöjlig att man väljer att bygga nytt en dag! 😊 Här är lite bilder inifrån huset.






Hinder är till för att övervinnas!

publicerat i Allmänt;
Idag när jag stig i köket och röjde av efter lunchen. Ropade Agnes väldigt glatt på mig. Jag gick för att se vad hon höll på med och fann henne då i badrummet. Hon hade släpat sin lilla vita stol från sitt rum och ställt sig upp på den för att kunna söla med vattnet. En mycket nöjd Agnes, mindre nöjd mamma! Men hon ska ha en eloge för sin uppfinningsrikhet!! 😄

Vardagslyx.

publicerat i Allmänt;
Idag blev det ett besök till frisören. Kapade det hyffsat mycket så det håller sig en tid framöver nu inför att bebben ska komma. Helt nöjd med frisyren och slingorna. Efteråt blev det en lunch på stan med Annelie och Louise. Efter att jag hämtat upp Agnes på förskolan gick vi en sväng till lekplatsen därefter till Jenny och Colin för en em fika. På kvällen åkte vi upp hela familjen och besökte min bror med fam. Agnes blev själaglad att få träffa kusinerna Anton och Sofia samt att få klappa djuren. Sammantaget en mycket lyckad dag. 

Agnes stortrivs i sitt nya rum!

publicerat i Allmänt;
Agnes stortrivs i sitt nya rum trots att det är mycket som saknas än, ex gardiner, taklampa och lite till möbler som bokhylla etc. Favoriten är det vita bordet och stolarna. Återkommande mening hos Agnes är sitta häääär. 😊 
Idag var vi ute hos mormor och morfar och jag fortsatte sy på babynestet till den kommande familjemedlemmen. Agnes som vägrade vila middag somnade tillslut i vardagsrummet. 



Ljusstöpning i Grimmared.

publicerat i Allmänt;
Idag blev det först ett besök på morgonen till G-kås. Agnes var hos mormor och morfar så jag åkte dit själv då Klas jobbade. På kvällen åkte jag och Eva till Grimmared till Inga. Ann-Christin, Katrin, lilla Maja, Olle och Klara var också där. Blev ljusstöpning, tomtegröt och skinkmacka. En mycket mysig kväll som förhoppningsvis kommer fortsätta bli en tradition 😃.






1:a advent och pepparkaksbak på Azaleastigen.

publicerat i Allmänt;
Idag 1:a advent har vi hunnit med riktigt mycket och bara myst omkring hemma hela dagen. Jag och Agnes bakade pepparkakor medans Klas fick sova ut lite. Sedan åt vi frukost ihop med tända ljus och Agnes fick öppna den första klappen i mormor och morfars julklappskalender. Hon fick Duplo i det första paketet. Sedan har Klas målat färdigt garderobsdörrarna i Agnes kommande rum. Vi åt lunch och tog allihop en välförtjänt eftermiddagslur. Efter det gick vi en promenad upp till lekplatsen och på kvällen kom farmor och hälsade på och åt kvällsmat med oss. Vi avslutade kvällen med en kopp glögg och de hemmagjorda pepparkakorna.