Hotell övernattning och Julgalan i Göteborg.

publicerat i Allmänt;
Igår åkte jag och Klas till Göteborg för att se på Julgalan. Agnes fick övernatta hos mormor och morfar. Vi åt gott på Hard Rock Café och därefter gick vi för att se på Julgalan. Med min vanliga flyt så lyckades jag boka biljetter så vi hamnade så vi hade en stor pelare med bergsprängare precis framför oss så vi inte såg någonting alls utav scenen. Vi inväntade att showen skulle börja och hittade istället andra platser där vi faktiskt såg allting riktigt bra! 



Snart 1:a advent.

publicerat i Allmänt;
Snart 1:a advent så idag fick julgardinerna åka fram. Julkänslan  börjar infinna sig. Både hemma och på torget. 😊


Stättared

publicerat i Allmänt;
I helgen blev det en tur till Veddige för att byta till vinterdäck på bilen. Blev även en tur till Stättared med Agnes kusin Anton. Agnes som vanligt lila förtjust över att se djuren.

Kontrollultraljud.

publicerat i Allmänt;
Kontrollultraljud i v 32 för att utesluta föreliggande moderkaka. Allt såg bra ut. 
Bebben växer på bra och ligger 450-500 gram över medelvärdet. Hoppas bara inte förlossningen blir för tuff pga det! 


 

Bara två månader kvar till BF.

publicerat i Allmänt;
Nu är det vara två månader kvar innan BF. Känner mig inte lika bred denna gången utan kulan putar mest rakt fram, men det hinner ju säkert ändra på sig. Än så länge inget streck på magen. Det hade jag det sista med Agnes på halva magen. Tror nog fortfarande att det är en liten kille men Klas håller fast om att det är en tjej. Spelar såklart ingen tolvas det är bara bebisen är frisk. 

Tillökning.

publicerat i Allmänt;
Äntligen kom Annelie och Markus lille pojk och Elliots lillebror. Stolt storebror som sitter med lillebror :).

Ikea

publicerat i Allmänt;
Igår var jag Agnes och farmor Eva på Ikea. Blev en liten lunch där. Agnes åt köttbullar med mos. Agnes blev som tokig så fort vi kom in på Ikea och hon fick springa runt på de stora ytorna. Blev inköpt en spjälsäng till Agnes kommande syskon och lite till smått och gott. 


Besök i Grimmared.

publicerat i Allmänt;
Idag åkte jag, Agnes, Klas, Per och Eva och besökte Klas och Pers pappas grav. Efter det åkte vi och hälsade på Klas kusin med familj på Liden. Agnes blev helt till sig när hon fick se hönsen som gick fritt på gårdsplanen men lite rädd var hon för dem också. De har fått det jättefint på Liden, Klas mormors gamla hus som de renoverat men har en del kvar. Gamla hus blir ju oftast såååå fina när de får lite kärlek! Det skiljer tre månader mellan Agnes och hennes tredjeman Alfred och de var så gulliga mot varandra. Agnes var generös med kramar. :) 



En gata ner.

publicerat i Allmänt;
En gata ner bor barndomsvännen Jenny med fam. Vi är ofta hos varandra med våra barn. Ikväll var vi hos Jenny och hon hade även en väninna från Malmö på besök med sin niomånaders Neo. En trevlig stund och hjälp med att få tiden att gå lite fortare på em då barnen var trötta. Läsa bok går alltid hem. Här jag Agnes och Colin.