Sol sol sol.

publicerat i Allmänt;
Igår hade vi första grillkvällen på Azalea för i år. Per, Maria och Eva var här. 
Idag passar jag på att njuta av solen i uterummet och få lite färg på min bleka kropp 😄. 



Smak av vår.

publicerat i Allmänt;
Våren är här för att stanna. Och inatt drar vi fram klockan en timme. Blommorna börjar slå ut i trädgården och dessa tulpaner som jag köpte för en vecka sedan står fortfarande och är helt underbara i uterummet. Tomatfröerna jag sådde har börjat ta sig. Idag blev det en sväng ner på stan bara jag och barnen tig oss ner till spökilitetsparken och där mötte vännen Hannah upp och vi promenerade runt fästningen där vi slog oss ner på en filt, fikade lite och njöt i solen medans Agnes sprang omkring och Gustav sov i barnvagnen. Klas är denna helgen med fotbollslaget i Ätran där de gjort femkamp mm. Agnes sover över hos farmor så jag och Gustav är själva hemma och myser.





Klas, Per och min mammas födelsedag igår.

publicerat i Allmänt;
Igår firade vi Klas och Per hemma hos farmor. Min mamma hade kalas i söndags och bjöd då på tupp som jag bara älskar! Farmor bjöd igår på en jättegod lax i ugn. Måste bara ha receptet på den då den var supergod. Även tårtan vi fick efteråt är ett måste!
Klas fick presentkort på massage av mig och barnen och av mina föräldrar det sedvanliga kuvertet som alltid är uppskattat! Igår hälsade jag och Gustav på Linda och hennes lilla Alice. En mysig fm med våra små blev det! 😊
Agnes var även igår mycket företagsam och tyckte att blommorna i vardagsrummet behövde ses om lite. Inte lika uppskattat av mig dock plus att detta hände precis innan vi skulle åka iväg till förskolan. Efter jag hade lämnat på F-skolan hade jag även en tid för att besiktiga bilen. Som tur var gick den igenom iallafall. 😄



Kalas i Veddige för mormor, Per och Klas.

publicerat i Allmänt;
Fast det är ju först imorgon de fyller år men blev firade idag ute i Veddige där mormor och morfar bjöd på tuppmiddag och kaffe och tårta. Farmor, Per, Maria, morbror Anders med fam och så vi var där. Agnes var helt till sig att alla hennes favoriter var där. Blev en svängom med morfar på köksgolvet och Gustav var som vanligt helt lugn och sa knappt ett pip. 


Åt rätt riktning.

publicerat i Allmänt, Träning;
Ställde mig på vågen idag och två månader efter jag födde Gustav väger jag nu två kilo mindre än innan jag blev gravid. Då jag hade ca sex kilo för mycket om midjan så är det helt underbart att det nu går åt rätt håll!!
Börjar steg två nu i Olgas bok träning för nyblivna mammor. Körde första passet i steg två igår och det kändes!!

Lördag.

publicerat i Allmänt, Foton;
Idag Lördag har vi varit en sväng på stan och inhandlade lite tulpaner. Då vinden var så kall blev det inte så länge utan vi åkte hem åt lunch och spenderade sedan eftermiddagen i uterummet. 



Besök av Louise.

publicerat i Allmänt;
I onsdags kom Louise på besök en stund på em. Vi fikade och åt våfflor. Alltid lika trevligt. I fredags kom Nina och Elof hit på brunch jag bjöd på äggmuffins och lite annat smått och gott. Idag var jag på fotvård, underbart lena fötter har jag nu! Nåt kag borde unna mig oftare! I em kom Sandra och Saga förbi på fika. Var ett tag sen vi sågs. Tjejerna hade kul ihop och lekte medans jag och Sandra som nu vara har två månader kvar till BF satt och tjötade. 😊


Vårröjning i trädgården.

publicerat i Allmänt;
Idag kom mamma och pappa in och pappa hjälpte oss fälla plommonträdet. Vi åt lunch ihop och mamma kunde se på arbetet från vårat uterum. Vi hämtade också hem vardagsrumsbordet och satte ihop stolarna. Mateus fatet och kandelabern åkte fram och fick pryda bordet. Är verkligen supernöjd med vårat val av bord och stolar! Per och Maria tittade förbi en sväng och Hannah kom hit och vi åt Thaimat. 




Mysig fredag.

publicerat i Allmänt;
Mysig fredag med finaste grannen Jenny och Colin. Lite inköp på stan. En snuttefilt till Gustav och en vårjacka till Gustav. På kvällen åkte jag Agnes och Gustav och hälsade på kusinerna i Träslövs by medans Klas var på after work. 


Morgonmys

publicerat i Allmänt;
Morgonmys med mina älskade barn.
Låt mig aldrig glömma de här mysstunderna!!


Fortsatt förkylda.

publicerat i Allmänt;
Både jag och Agnes är fortsatt ganska förkylda. Men familjen vågade sig ut och hälsa på mina föräldrar mest för att de skulle passa Agnes medans jag, Klas och Gustav åkte och köpte stolar på Ikea. Blev sex st Henrikdals stolar med vit lång klädsel. Bordet som ska vara till hittade vi på Mio. Donsö med måtten 180x100x74. Ett bord med vita ben och ekskiva. Kommer passa sååå bra i vårat vardagsrum! Efter besöket på ikea bjöd mamma och pappa på årets första grillning som lunch sedan begav vi oss hem för att fortsatt kurera oss och mysa framför nalle phu. 😊 Tyvärr missar jag kvällen ned bästa tjejerna för planering av spahelg till hösten. Vill intercoolers smitta någon av dem med denna dunder förkylning!! Så det blir att stanna hemma och se på melodifestivalen om ögonen orkar hålla sig öppna tills dess!



Old Lady träff med bandygänget

publicerat i Allmänt;
Igår hade vi Old Lady träff med bandygänget i Sunnvära. Här är lite bilder ifrån kvällen. Gustav fick vara med också såklart 😊. Roligt som vanligt på dessa träffar som nu har blivit en tradition. Här är lite bilder från kvällen.