Sofia nio år idag.

publicerat i Allmänt;
Idag har vi firat att Sofia fyller nio år idag. God mat och trevligt sällskap. Här en bild på Sofia, Miriam och Agnes. 

Höstmys.

publicerat i Allmänt;
Lite tända lycktor och ljus när höstrusket tränger på utanför knuten är ju vara så mysigt! Tänd i öppna spisen och få höra knastret från veden ihop med frukostkaffet höjer mysfaktor. Ännu mer! :) Agnes vilar bebben i magen gör sig hörd då och då. Även om tröttheten tar ut sin rätt ibland så leker livet!! :)

Besök i Veddige.

publicerat i Allmänt;
Idag har jag och Agnes varit heldag med övernattning hos mina föräldrar i Veddige. Agnes som är förkyld igen gick vara inne det mesta men ett litet besök till den nya lekplatsen fick det bli. :)
Klas är ikväll på fest med fotbollslaget. Ska bli skönt att mamma och pappa tar morgonpigga Agnes imorgon så jag får sova ut lite efter en natt innan utan sömn då jag låg vaken bara för att höra så Agnes andades, med tanke på hur rosslig och tät hon var. 


Magen växer

publicerat i Allmänt;
Magen växer så det knakar! Har ändå tre månader kvar. Börjar bli svårt att ta på sig skorna osv. Men mår denna gången förträffligt bra!! :)

Fikastund.

publicerat i Allmänt;
I eftermiddags hade vi Agnes gudföräldrar här, Per och Therese. Min vän Hannah var också här och hade med sig en supergod äppelpaj. 


Renovering av Agnes kommande rum.

publicerat i Allmänt;
Nu har vi börjat terapiarbetet med att riva tapeter i Agnes rum. Kommer nog krävas en del slipning och bredspackling innan vi kan börja tapetsera! Nya garderober har vi redan bestämt vilka de ska bli lägger in en bild här. Svårast blir nog val av tapet!! 

Renovera Agnes kommande rum.

publicerat i Allmänt;
Är sååååå sugen nu på att göra ett fint barnrum till Agnes! Fått lite inspiration från nätet. Nåt i denna stilen hade jag kunnat tänka mig. :)

Förkylning

publicerat i Allmänt;
Jaha då var den här! Höstförkylningen har nåt våran älskade lilla Agnes. Svårt att höra hur jobbigt de små har det med andningen osv vid förkylning! Kör med näsdroppar NaCl och får nog även bli en Alvedon innan morfar kommer och ska passa henne när jag ska iväg och jobba i em. Börjar bli kyligt ute nu även om solen fortfarande bjuder upp till underbart höstväder. Måste bara ut och fota höstens alla färger snart!