Trädgård och blommor.

publicerat i Allmänt;
Idag passade jag på att inhandla fröer då blomsterlandet hade 50% rea på alla fröer. Passade även på att inhandla lite tulpaner och en ampel. Ser verkligen fram emot våren! 😃


I Mars ser jag fram emot att få inköpa ranunklerlökar. Barnen ska få så pumpafrön och kanske vi kan ha egenodlade pumpor i år till Halloween. 😊

Och så kom snön.

publicerat i Allmänt;





Det kämpas upp på kullen 😃. Men för mig blev det bra motion för jag drog upp iallafall Gustav de flesta gånger. 

Ingen bra start på 2016.

publicerat i Allmänt;
Våran lille Gustav har fått höga infektionsprover där de inte hittar någon riktig orsak till varför. Hög feber i en vecka nu. I måndags kväll blev vi inlagda på infektionsavdelning för barn i Halmstad. Dagen efter när jag och Gustav är på sjukhuset och Klas är på jobbet så blir morfar påkörd av en taxibuss med morfar finns våran lilla Agnes med och sitter på samma sida där smällen kommer. Som tur var trots att bilen blev kraftigt demolerad blev det inga personskador. Våran lilla tjej blev såklart lite rädd men morfar och min bror som körde bakom hanterade nig situationen bra för Agnes. Efteråt har hon fått bli sedd av läkare om det blir påföljder längre fram. 
I denna stund när Klas ringer och berättar detta för mig bara det brister inombords. Det blev för mycket helt enkelt! Men jag fick så fint stöd av personalen på sjukhuset. 
Igår fick vi åka hem på permission med våran lilla kille och äntligen fick jag träffa och krama om Agnes. Igår kväll hade Gustav fortsatt feber men gått ner något till 38,8. Nu i skrivande stund har han sovit gott hela natten och när han vaknar blir det dags att ta en ny temp. Har den inte gått upp så kan vi vara kvar här hemma. Annars blir det att ringa Halmstad och ev åka in igen. Hoppas verkligen att vad det än nu har varit att det är påväg att ge med sig nu! 
Älskar min familj och mina barn mer än livet självt och när det händer nåt eller de inte mår bra så sätts hela livet i rubbning. Vet inte varför jag sitter och skriver här igentligen men jag måste bara få det ur mig. 

Lådan där leksakerna låg i blev helt plötsligt en båt för Gustav. Helt otroligt att han ändå orkat leka lite med tanke på hur höga infektionsprover han haft. Men det var väl mest sista dagen på sjukhuset där han orkade leka lite i och försig och då hade ju proverna sjunkit något. Det är tur att barnen har mer fantasi än vi vuxna! Hur som helst så håller vi tummarna för att vi ska slippa åka tillbaka dit!

Mitt mål 2016.

publicerat i Allmänt, Träning;
Mitt mål 2016 är att fokusera på att få bättre kondition så att jag orkar mer samt gå ner 5 kg i vikt. Lägga om kosten inte mycket men lite grann och låta det gå lite åt lchf. Hålla mig till att äta sötsaker en gång i veckan. Man kan ju inte utesluta allt. Det ska va gött å leva 😄. Idag vägde jag in mig och mätte midjemåttet. Får se om två veckor om det redan då har givit lite resultat. 
De senaste tre åren har jag givit 100 procent och fokuserat på min familj. Men nu är det dags att lägga lite mer tid i veckan på mig själv så att jag håller i längden både fysiskt och psykiskt. Skulle vara kul att sätta upp nåt mål mer än att gå ner i vikt och få bättre kondition. Ex springa Varbergsloppet eller nåt i den stilen. Mål är till för att uppnås och jag har gett mig den på att klara av det. Så ni i min omgivning som jag vet tittar in här då och då. Vill jag inte ha en kaka så lämna det vid det. 😄

Gott Nytt År.

publicerat i Allmänt;
Nya året firades med fina vänner i Läjet. God mat, dryck och trevligt sällskap. Barnen orkade nästan hela vägen fram detta året så nästa år tror jag de orkar uppleva tolvslaget 😊🎉.