Besök hos vännen Nina i Bua.

publicerat i Allmänt;

Jag och Agnes besökte i förra veckan Nina och hennes barn Astrid, Harry och Elof i Bua. Lille Elof sov hela tiden medans Agnes, Harry och Astrid busade runt. :)

Sensommardagar.

publicerat i Allmänt;

Agnes är idag på förskolan mellan 9-14. Då passade jag på att ta en fm på Getterön 1:à vik. Var praktiskt taget själv där denna underbara dag. ☀Och så pyret i magen också såklart 😄. Är nu grav vecka 20.

Fest.

publicerat i Allmänt;

På väg till Mikaels 30-årsfest. Ida, Henke och Anton hade ordnat en överraskningsfest till honom. Presenten från oss och många fler blev att hoppa fallskärm. Detta kommer att ske och alla som gav bort presenten kommer att följa med och titta. Sedan kommer vi äta middag ute ihop allihopa. :)
Festen blev trots åska och regn jättelyckad.

Fritsla tyglager.

publicerat i Allmänt;

Idag var jag, Marie-Louise och Martina på en liten tur till Fritslatyglager, lunch på mysigaste Cafet i Skene och avslutade med Visko och Skroten. Det blev inköpt tvål och tvålkopp samt handborste. Ryggsäck till Agnes och lite lakan. En underbar dag med finaste vännerna! Sååå kul att äntligen ha Milo här nere igen!

Grill med blivande fam Karlborg.

publicerat i Allmänt;

Igår grillade vi med Sandra, Fredrik och Saga här på Azaleastigen. Underbar lagom varm kväll. Saga och Agnes sprang runt i trädgården medans vi grillade. Till dessert blev det den klassiska pannacottan. :)

Grillning på Azalea med barndomsvännerna.

publicerat i Allmänt;

I fredags kom Marie-Louise och Erik på besök och fick se huset för första gången. Martina och Johan med sina barn Olivia och Vilmer var också här och så grillade vi och åt sallad, och Pannacotta till dessert. Mycket mysigt kväll i den sköna sommarvärmen.

Pomp de lux.

publicerat i Allmänt;

En dag i Juli. Agnes i mormor och morfars trädgård med sin klänning från Pomp de Lux. E bara såååå söt i den klänningen! Senare på kvällen tog jag och Klas ett dopp i Björkholmssjön, var riktigt varmt i vattnet.