Tjejhelg i Marstrand.

publicerat i Allmänt;
Har i helgen varit med Maria, Lisa, Therese och Helena på tjejhelg i Marstrand på Havshotellet. Spa övernattning, räkfrossa bubbel, vin goodiebag mm. Superskön helg! Fick även målat naglarna av expert med lite fina tips för att hålla den fina och hur man ska måla dem 😊👍.
Fick efter en kväll med hyffsat drag har jag sovit ut med efterföljande god frukostbuffe. Men idag var det skönt att få komma hem till mina nära och köra. Typiskt att msn missar stora framsteg när man är borta för en stund! Igår reste sig Gustav upp för första gången emot ett köksskåp 😊. Nu blir det passning! 😄






Lek

publicerat i Allmänt;
Idag har vi varit ute jag och barnen och hälsat på Sandra, Saga och lille Alfred. Vilken mysig dag vi hade och vad bra barnen lekte ihop! 😊




Bebisträff i Läjet.

publicerat i Allmänt;
Igår träffades jag Linda och Annelie med våra små hos Annelie i Läjet. De små hänger mest var och en försig på golvet än så länge så så mycket lek är det inte mest kolla in varandra 😄. 
På kvällen sedan tog jag och Agnes och åkte till Min bror Anders och Sofia och Agnes fick rida kusinens häst Sephyr. Lycka!!! 




Renovering.

publicerat i Allmänt;
I helgen tar vi tag i att fräscha upp och renovera tvättstugan lite. Plastmatta åå väggen bort. Spacklas målas med våtrumsfärg och sedan ekskiva över tvättmaskin och torktumlare med likadan ekkonsoler över torktumlaren för att få lite extra förvaring. Även skåpen på motsatta sidan ska målas om då de numera är mer gula än vita. Även taket ska få lite ny färg för att fräscha upp ordentligt. Så här kommer en före bild.


Inredning.

publicerat i Allmänt;
Äntligen gardiner uppe i Agnes rum. Tyget i gardin och prydnadskuddarna är likadant så det följer en liten tråd med tapeter gardiner och kuddar i rummet. Även mätstickan går i rosa och grönt. Nu återstår nån hylla på väggen samt lite smådetaljer. Men än så länge nöjd och det verkar Agnes vara också 😊.

Regn regn och regn.

publicerat i Allmänt;
Nu är hösten här vilket jag inte har nåt emot alls. Gillar att få kura lite inne med tända ljus och tända en brasa. Idag kom Annelie och Albin hit på fm och vi fikade och lunchade ihop. Hade en supermysig fm och de små pratade på sitt språk med varandra 😄.


Höstpromenad vid havet.

publicerat i Allmänt;
Idag tog vi med barnen för en promenad vid femte vik vid Getterön. Underbart soligt väder och nästan lite skrämmande varmt för att vara en bit in i Oktober. Björnbären mognar på nytt i massor. Galet!




Lördag och barnfritt!

publicerat i Allmänt;
Igår lördag var barnen hos morbror Anders med familj. Så över en natt fick de känna på livet som en fyrabarnsfamilj, till och med ännu större då deras egna barn hade kompisar som sov över. Under tiden gick jag och Klas på bio och såg. Min så kallade pappa. Som var riktigt bra men lite sorglig och jag kunde som vanligt inte hålla tårarna tillbaka. Före filmen hann vi med en öl på Harrys och efteråt blev det en pizza på bästa ställer Campino. Därefter cyklade vi hem njöt av dn lugn stund i soffan och somnade gott och veta att vi inte skulle bli väckts fem grr 😄. 


Stora loppisdagen i Varberg.

publicerat i Allmänt;
Fyndade jättefina leksaker, böcker och kläder som knappt verkar använda. Allt för 380kr. Skalkläder till Agnes och regnställ till Gustav 👍.