Vilken dag!!

publicerat i Allmänt;
En ganska hektisk dag i mitt liv. 
Ge barnen frukost, byta blöjor borsta tänderna ta på ytterkläderna, lämna Agnes på förskolan. Åka till Veddige lämna Gustav hos mormor och morfar. Åka själv till tandläkare tog därefter en sväng om Sandra och tig en kopp kaffe. Därefter tillbaka till mormor och morfar. Ge Gustav mat. Äta själv. Åkte och handlade på hemvägen innan jag åkte och hämtade tapeterna vi beställt. Vidare hem packa upp varor bära in tapeterna. Iväg till Klas jobb, byta bil med honom därefter åka till jobbet och jobba kväll. Kommer kännas som semester på jobbet skulle jag tro. Eller inte då man jobbar på en ortopedisk vårdavdelning. Här en liten selfie. 😄


Varbergs stadshotell och Asia Spa

publicerat i Allmänt;
Idag hade jag och Klas en underbar dag på med först Brunch sedan spa i fyra timmar på Asia Spa. Medan vi njöt i fulla drag passade Per och Maria det finaste vi har våra barn Agnes och Gustav. Här kommer lite bilder från dagen.






Barnfri lördag.

publicerat i Allmänt;
Passade jag och Klas på att äta på Nami för att sedan gå vidare till Grappa för att ta en drink. Underbart att bara få rå om varandra och njuta av god mat och dryck. 

Pulkaåkning, snögubbe och snölyckta.

publicerat i Allmänt;
Är något vi fick gjort i söndags efter middagen hos mormor och morfar. Vi blev bjudna på en underbart god tuppmiddag. Efteråt åkte jag och Agnes pulka i Slingabacken där jag själv har många barndomsminnen ifrån. Därefter gjorde jag en snögubbe och en snölyckta Agnes som vid det laget frös så om händerna skådade verket inifrån huset.