1:à vik Getterön.

publicerat i Allmänt;
Igår på fm var jag och farmor med barnen på 1:à vik vid Getterön. Agnes tog årets premiär dopp mer eller mindre 😄. Vi såg även när man sjösatte båtar och Agnes var farcinerad av ballongerna som låg i havet 😄. Gustav sov så gott son hela tiden i vagnen.






Joggingtur.

publicerat i Allmänt;
Idag putsade jag av löparskorna och tog mig ut och joggade första gången på mycket länge då det endast skiljer 1 1/2 år på Agnes och Gustav. Hoppas nu såhär fyra månader efter förlossningen att inte lederna el dylikt ska ta skada av lite löpning. Efter joggingturen blev det lite styrka som plankan statiska utfall bäckenlyft, armhävningar osv. Känner mig nu efteråt piggare än vad jag gjort på länge! Fick mersmak! 😃

Morsdag.

publicerat i Allmänt;
Idag säger vi grattis till alla fantastiska mammor där ute och speciellt till min egen fantastiska mamma som är min klippa och fyller en stor del av mitt hjärta! Älskar dig mamma!! 
Då jag med är mor till två underbara barn blev det att jag och Klas firade dagen ensamma på kurorten med lunch och spa. Underbart avkopplande! Efter det gick vi ut på klipporna vid havet och njöt utav solen en stund innan det var dags att hämta Gustav hos farmor och köra vidare till mormor och morfar som passat Agnes för att äta smörgåstårta och vanlig tårta ihop med min bror och hans barn. En härlig dag med tid för att njuta, koppla av och umgås med familjen. 





Agnes leker i sandlådan.

publicerat i Allmänt;
Underbart att ha en sandlåda på tomten där barnen kan gräva och fördriva tid i. Tack mormor och morfar för den presenten till barnen!! 😃

Årets första dopp.

publicerat i Allmänt;
Idag tog jag årets första dopp 15 grader varmt och det blev på damernas. Det blev även Gustavs första dag vid havet. En underbart solig dag med 27 grader varmt. På em hade jag utvecklingssamtal för Agnes på förskolan. Sedan kom mormor och morfar in och Agnes fick sin sanslösa klar. Därefter grillade vi. Mormor fick även se lekplatsen där Agnes brukar leka.


Agnes mammagrupp.

publicerat i Allmänt;
Idag träffade vi Agnes mammagrupp vid lekplatsen vid polishuset. Underbart väder för lite lek och fika 😊. Alltid lika trevligt och kul att se hur barnen växer. 


En lugn morgon.

publicerat i Allmänt;
Vaknade upp ensam då man och barn sovit över hos mormor och morfar. Till ett underbart väder med sol och värme. Passar på att luta mig tillbaka en stund med en kopp kaffe och bara höra på fåglarnas kvitter 😊. Livskvalité!!

Tjejmiddag på Azalea.

publicerat i Allmänt;
Igår hade jag tjejerna här på middag. Louise, Hannah, Linda och Annelie var här. En riktigt lyckad kväll med mycket skratt. Senare tog vi oss ner till Grappa för en drink. Klas hade tagit med sig barnen och sov över hos mormor pch morfar vilket gjorde att jag sedan kunde få sova en hel natt ostört utan att vakna av barnskrik 😃 vilket just nu var välbehövligt!! 




På språng.

publicerat i Allmänt;
Idag har jag hunnit med att vara hos frissan och slinga håret ute i Blixtorp, hälsa på Emelie och barnen. Köpa en (min första bok) på stan till Gustav så jag kan skriva in alla händelser av vikt där.! 
Efter det lunch hos farmor för att sedan hämta Agnes på förskolan. Mellanlanda hemma för mellis sedan vidare med båda barnen till Tångaberg för att hälsa på Louise. Blev en liten promenad där jag tog denna bilden på blommorna. 
Fick idag även reda på att Sandra med familj fått en liten son som ska heta Alfred. Stort grattis och välkommen till världen lilla Alfred 😊.



Tio röda rosor.

publicerat i Allmänt;
Igår när jag och barnen kom hem från lekplatsen stod det tio röda rosor på bordet. Mitt hjärta vet verkligen när jag behöver uppmuntras som mest! Älskar dig så hjärtat!! 😘 

Stanna tiden en stund!

publicerat i Allmänt;
Finns det något mysigare än det här! Vill inte släppa taget om dessa mysiga stunder men med tanke på Gustavs mjölkprotein allergi kommer jag nu försöka trappa ut med amningen. 


Gustavs dop.

publicerat i Allmänt;
Igår döptes Gustav Filip. Mormor, morfar, farmor, Per, Maria och såklart faddrarna min bror Anders och Ulrika med barn Anton och Sofia var med. 
Gustav skötte sig utmärkt. BB- kompisarna Maria och Per döpte sitt tredje barn till Kelly, Perla samtidigt i Träslövskyrka ihop med oss. Vilket sammanträffande! Agnes stal hela showen och började dirigera och dansa när vi sjöng psalmerna 😄. 




Lekplatsen.

publicerat i Allmänt;
Enligt Agnes det bästa stället på jorden. Lekplatsen och gunga. Gustav som vanligt nöjd i vagnen 😄.