Morsdag

publicerat i Allmänt;
Efter en tuff arbetsdag där jag bara hann äta frukostmackan och inget mer kom jag hem till en underbart glad tjej som varit och lekt hemma hos sin bästis  på förskolan för första gången. Hon hade mycket mycket att berätta 😊. På vardagsrummsbordet stod en underbart fin bukett rosor och en trisslott till mig på morsdag. Sedan åkte vi för att fira min mamma i Veddige. 
Har världens bästa mamma som tappert efter en jobbig natt med mycket värk orkade hålla humöret upp när vi var där jag och min bror med fam. 
Det bjöds på tårta och sedan var vi ute då kvällen var helt underbar! 









Mitt mål milen.

publicerat i Allmänt;
Har en sån fantastisk fin natur delar av min löprunda bland ängar små grusade cykel/promenadvägar med träd som löper som en allé, hästhagar med betande hästar. Gula rapsfält som svajar i vinden kvittrande fåglar och ängsblommor som pryder vägkanten. 
Idag orkade jag inte hela vägen men det sattsar jag på nästa gång drygade ut löpsträckan med 1 km och förbättrade tiden så får ändå vara nöjd. Målet är att klara milen under timmen helst på 50 min. 


Lyxar till det i Göteborg.

publicerat i Allmänt;
Hotellövernattning på Riverton Hotell i Göteborg med trerätters middag på Riverton Tesaurang och Sky Bar. Vilken utsikt, service och god mat och ihop med mitt hjärta få uppleva detta en sådan här fantastisk kväll! 
På em var vi och shoppade och jag hittade en superfin klänning från Second Female som satt som gjord för mig. Kvinnan i affären var hur trevlig som helst vi fick många skratt ihop 😃. 











Magsjuka

publicerat i Allmänt;
Har tappat räkningen nu på alla kräkningar och diarrer jag torkat under de 2 1/2 senaste dygnen på våra barn. Värst drabbad är Agnes. Önskar man kunde ta över deras onda så de slapp. 😔. I lördags hade jag en timmes brake från all magsjuka och passade då på att åka ut till favvostället Hattaviken på Getterön. En behövlig timma kan jag tillägga! Jag var ute tidigt och var praktiskt taget helt själv med utsikt mot skrivarklippan. I framtiden önskar jag att vi hade en liten båt som kunde ta oss dit ut. 😊 
Men idag fortsatt magsjuka men nu börjar det rätta till sig för Agnes men två slagna hjältar har jag här hemma och lillkillen är fortsatt dålig i magen och Agnes har faktiskt kräkt nu vid lunch igen. Ute är det fantastiskt fint väder så jag passade på att köra lite workout mellan blöjbyten och ompyssling. Måste verkligen sluta svulla i mat å godis vilket lätt blir när man går hemma mycket å tar hand om sjuka barn eller själv är sjuk och inte kan träna. Har nog inte kunnat gå på friskis och svettis nu på 1 1/2 månad om inte mer. Nej ska man slippa ligga i vassen i sommar får jag verkligen försöka hålla mig frisk, skärpa till mig med sötsuget och tröstätandet samt stärka min rygg så jag kan börja träna på ordentligt. Tänkte börja med Indoorwalking för att det är skonsamt för ryggen i kombo med att köra styrkeövningar för att stärka rygg och bål. Därefter när det känns bra börja jogga försiktigt. För visst vill man kunna känna sig bekväm i bikini eller ha en bra kondition eller få slippa må dåligt så fort man kommer in i en provhytt och ska prova kläder. Alla andra måsten kommer jag däremot dra ner på. Mår inte jag bra mår ingen bra därför får både man och barn nu stå undan lite för min träning och hälsa. Inte för att jag tänker sluta ta hand om min familj men just nu måste jag börja fokusera på mig själv innan jag både bryter min rygg eller blir helt deprimerad. Vet ju hur bra jag mår efter att jag fått träna. Allt hänger på mig och ingen annan det vet jag. 
Mitt mål är satt. Dags att uppnå det!