Påsken närmar sig.

publicerat i Allmänt;
Fick pyntat lite med Påskris i köket och uterummet idag. I Gustavs rum kunde vi äntligen röja ut skyddspappret från golvet. Så nu ska vi köpa nya golvlister, element och kåpor sedan kan vi börja inreda Gustavs rum. Inköp av gardinstång och gardin ska också göras. 😊


Klas 35-År. Grattis Älskling!

publicerat i Allmänt;
Igår fyllde Klas o h hans tvillingbror 35-År. Min mamma fyller också på samma dag så vi slog ihop allting och hade kalas här på Azalea. Klas fick en tripp till Köpenhamn med mig. Den 24-25 Juli bär det av. Ska bli så skönt att få komma iväg själva en sväng till sommaren! Sedan blev det en del andra presenter. Tyvärr fick Klas feber på kvällen så varesig smörgåstårta eller Pavlova smakade så mycket för honom. Idag ligger 35-åringen däckad i feber. Hoppas det går över snart! 
Gårdagen bjöd på sol och flaggan hissades. 



Lite av varje.

publicerat i Allmänt;
En bukett rosor från mig till mig. Idag var en underbar solig vårdag och jag passade på att köpa och plantera lite vårblommor i krukor. Vi passade även på att vara ute mycket i det fina vädret. 





Kvällsfotografering vid kallbadhuset.

publicerat i Foton;
Fotograferade lite med systemkameran i förrgår och hade med mig våran dotter Agnes dit. Blev några härliga bilder. Men ser verkligen fram emot dagens fotokurs hos Karin Linde!

Bryt ihop och kom igen!

publicerat i Allmänt;







Är de bästa ord jag hört tror jag! 
Har blivit några sådana den sista tiden! 
Men var finner man bättre ny energi än en vårdag med promenad runt Varbergs strandpromenad! 

Våren har kommit!

publicerat i Allmänt;
Idag kunde jag öppna upp i uterummet och släppa in solen för att sätta mig och sola en stund. Helt underbart! Blev tillslut så varmt så att jag tillslut satt där i bara trosor och BH 😄. Farmor var här i förrgår och igår och avlastade lite då Gustav inte varit bra. Nu verkar det som han är på bättringsvägen med magsmärtorna så nu återstår bara ett besök på öron näsa hals för hans täta näsa. 



Våren på väg med stormsteg.

publicerat i Allmänt;
Igår hade jag och barnen en riktigt mysig dag med ett besök på biblioteket och spökitetsparken lekplatsen nere vid socitetsparken samt en promenad till kallbadhuset. På kvällen när Klas kommit hem från jobbet tog vi oss en kall öl och åt färska räkor med vitlöksbröd. En riktigt mysig dag.!