Cykeltur.

publicerat i Allmänt;
Idag tog jag och Agnes en cykeltur ner till hamnen och tog en liten mjukglass i bägare med karamellströssel på. Sedan gick vi längst ut i hamnen och kollade på båtarna. Agnes tyckte det var jättemysig. Sedan drog vi oss vidare mot kallbadhuset och Agnes blev väldigt sugen på att bada men det fick bli en annan dag 😄. Vid vallgraven vid fästningen såg vi även änder med sina ungar. Sista anhalten innan vi cyklade hem var spökilitetsparken. En helt underbart mysig em och medans vi var borta höll Klas och Gustav på att ställa iordning i Agnes nya bokhylla och påbörjade skruva ihop vår nya TV-bänk.






Fika med finaste vännerna!

publicerat i Allmänt;
Idag tog jag med Gustav till stan och mötte upp med finaste vännerna Hannah och Louise. Blev lite shopping. Inhandlade ett par mörka jeans till mig på rean och en fin schal. Blev även en kaffe på expressohouse 😊. När jag kom hem tog jag och sprang 3,5 km innan Hannah kom hem till oss och vi åt pulled turkey med tortilliabröd och sallad. Supergott! Senare fick Hannah ge Gustav sin ersättning 😊.



Glädje!

publicerat i Allmänt;
Mycket glädje över att få springa genom vattenstrålarna! Underbara onge! 😀

Besök i Läjet.

publicerat i Allmänt;
Idag besökte jag och Gustav Annelie och Albin i Läjet. Gustav premiärsatt i barnstolen vilket gick riktigt bra med lite stöd. Vi fikade god banankaka och drack kaffe 😊. Alltid lika mysigt hos Annelie! Ett underbart läge i Läjet och alltid trevligt sällskap!! 


Myser!

publicerat i Allmänt;
Myser inne i regnet. Agnes vilar i sin säng och Gustav somnade på min arm 😊. Njuter i fulla drag. Innan på fm bakade jag och Agnes en sockerkaka. Agnes tyckte smeten var god. 


Lunch med finaste Louise på stan.

publicerat i Allmänt;
Idag tog jag och Louise och lunchade på stan Gustav var också med. Efteråt hämtade jag upp Agnes på förskolan och så tog vi mellis och kaffe hemma hos oss. Underbar dag med strålande sol. 


På väg.

publicerat i Allmänt;
Underbart att se kanadagässen på sin väg. Ingen ovanlig syn här hemma där de flyger så lågt att man nästan kan se fjädrarna på dem.