G-kås.

publicerat i Allmänt;

Shopping med i Louise, Hannah och Annelie på G-kås i torsdags :). Här är lite av inköpen.

Fin besök idag av Martina och Vilmer.

publicerat i Allmänt;

Idag tittade Martina och Vilmer in på lunch och fika. Agnes och Vilmer småjollrade med varandra och Agnes gjorde som vanligt allt för att ta just den leksaken Vilmer höll på med. Agnes var som vanligt väldigt glad att få träffa någon i din egna ålder. Här är lite bilder på dem och Martina min inspiration har nu gått ner elva kilo med LCHF samt en hel del träning. Just nu försöker jag äta mat som jag inte ska få allergisk reaktion på samt lite nyttig mat och undvika fika fällan!

https://cdn3.cdnme.se/3876097/7-3/pic_5140c69cddf2b3696d9d6d68.jpg">https://cdn2.cdnme.se/3876097/7-3/pic_5140c69cddf2b3696d9d6d68.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/3876097/7-3/pic_5140dbcaddf2b3696fc56506.jpg" class="image">

Allergi.

publicerat i Allmänt;

Då var det dags igen, igår Fick jag åka in till akuten igen Eva var snäll och skjutsade in mig. Denna gången inte lika förstående och bra läkare tyvär som vid förra akut besöket. Han undrade mer eller mindre vad jag gjorde där och småflinade hela tiden. Tillslut bad jag honom sluta flina. Tyckte han kunde försöka sätta sig in i min situation med att ha haft uticaria (nässelutslag) och klåda i mer än två månader snart samt inne på akuten för andra gången samt ett vårdcentral besök och ingen vill hjälpa mig att få detta utrett. Nu ska jag ringa VC på torsdag för att boka en mottagningstid då alla tider redan var bokade. Hyffsat trött på detta nu samt sättet jag blivit bemött på både VC Dr George samt senaste Akutläkaren. Så man kan säga missnöjd med tre av fyra läkare! Ingen bra statistik!
Tomat är jag nu själv väldigt säker på men det är nog något mer så en utredning MÅSTE göras!

Lekstugan i Varberg.

publicerat i Allmänt;

Idag är vi på lekstugan vid Valen i Varberg med Jenny Einarsson Colin och en till liten kille på fyra år vid namn Oliver som Jenny var barnvakt åt. Helmysigt och bra ställe för mammor och pappor att gå med sina barn, eller varför inte mammagruppen. Billig mat och fika hade de där också! :)

Vårkänslor.

publicerat i Allmänt;

Plusgrader solsken och vårkänslor som sipprar fram! I måndags hade vi besök av Annelie och Elliot. Vi tog promenad om Azaleastigen samt åt lunch och fikade ihop. Agnes och Elliot kommer verkligen bra överens och har blivit kompisar. Agnes blir helt uppspelt och tokig så fort Elliot är i närheten. :) Huuur gulligt som helst!
På em var vi på BVC och Agnes var igår exakt åtta månader och väger nästan 8,9 kg och är 71,3 cm lång. Följer sin kurva och är tom lite över den :).
Nu är det även dags för Agnes att börja med två lagade mål mat om dagen. Så i eftermiddags fick hon min spagetti och köttfärssås som jag gjort till henne, som tur var gillade hon det.

På kvällen var det dags igen för mig att få allergisk reaktion. Fullt med urticaria och en klåda utan dess like!