Minisemester.

publicerat i Allmänt;

Igår åkte jag och Klas till Helsingborg och tog färjan över till Helsingör. Vädret kunde inte vara bättre. Strålande solsken så det var härligt att bara gå och strosa runt och sätta sig ner och inta lite dryck. Efter det åkte vi till Höganäs outlet där vi köpte en ljushållare. Därefter checkade vi in på Mölle first camp åt medhavd sallad och åkte sedan ner till Mölle småbåtshamn där Klas tog en öl och vi vara njöt av en solig kväll bland fin natur och båtar som kom och gick. Idag åskar det så det blir en tur till Väla köpcenter. :)

Fika.

publicerat i Allmänt;

Idag blev det en promenad runt strandpromenaden med finaste Hannah. Vi hamnade i kärleksparken och tog en kaffe och Agnes fick sin lunch där. Efter det gick vi vidare in till stan och fönstershoppade.

Ventilation.

publicerat i Allmänt;

För ett par dagar sedan var min bror här och hjälpte oss förborra hål i väggen för ventilationen i barnrummen och i vårat sovrum. Känns bra att få det gjort! Idag har Klas och pappa monterat själva kåporna och Klas har tagit bort ett stort träd som stod nära huset medans pappa målade takhuvarna. Imorgon fortsätter renoveringen runtomkring och i huset :).

Middag

publicerat i Allmänt;

Idag åt vi middag hos farmor supergod lax i sås på cremefraiche, grädde, hummerfond, dill och kräftstjärtar, salt, citronpeppar serverat till potatis och sallad. Per och Therese var också där.

Agnes 1-År.

publicerat i Allmänt;

Den 25/6 fyllde Agnes 1-år. Agnes tyckte det var dags för mamma och pappa att vakna runt 05.00 så hon kunde få sina presenter. Hon blev helt uppspelt när hon fick hjälp att öppna paketen. Av mig och Klas fick hon ett aktivitetsbord. En traktor med släp med djur på som gjorde läten när man tryckte på dem. Båda grejerna gick hem hos våran lilla tjej. Av farmor fick hon en Bobbycar. Som ni ser på bilden är lyckan total.
Vi fick under dagen även besök av Hannah, Louise, Jenny och Colin. Agnes fick jättefina klänningar och en liten tuff bil. Tack tjejer för allt!
Agnes ettårsdag kommer firas lite mer med släkten på Lördag. :)

Lite bilder

publicerat i Allmänt;
Lägger in lite bilder. Har den senaste tiden inte kunnat uppdatera via mobilappen därför har det varit lite snålt här ett tag med inlägg.
Agnes här midsommarfin. =)
Agnes och Colin busar.
Agnes fyller 1 År. Hannah, Louise och Jenny kom och hälsade på.
Utekväll med tjejerna.
Klas och Agnes gungar, Agnes är mer intresserad av vad alla de andra barnen på lekplatsen gör.
Myser.
 
 

Agnes ska bli storasyster.

publicerat i Allmänt;
Den 2/7 var vi på ultraljud och fick se en liten men livlig liten bebis.
Äntligen fick vi se en liten skymt av dig =). Precis som när jag var gravid med Agnes mår jag illa och spyr ibland morgon middag och kväll. Men de senaste dagarna bara på morgonen så jag hoppas att det håller på att mattas av nu vi är ju inne i V. 12. Men med Agnes mådde jag illa till V 18.
Spelar ingen roll man vet ju att det är glädjande symtom =).