Öströö fårfarm.

publicerat i Allmänt;
Idag blev det ett besök till Öströö Fårfarm. Marken var täckt på sina ställen med vitsippor. Efter fikan fick barnen springa runt lite och jag passade på att fota dem lite 😊. Det har börjat sakta bli varmare ute också vilket är helt underbart!







Vilken härlig Lördag!

publicerat i Allmänt;
Underbar dag vi haft denna lördag med solsken, fixat och donat i trädgården på em. Fick sytt Gardinkappa till Gustavs rum. På farmor var här på lunch och passade barnen medans jag och Klas åkte till återvinningscentralen. Skönt att fått slänga en massa som bara tog plats och som var trasigt! Sedan fick jag gjort två olika middagar. Stekte tupp och gjorde en Fläskfilerätt hämtad från Jennysmatblogg en superbra blogg om man får idetorka på vad man ska laga för mat!! Så imorgon och på måndag behöver jag inte tänka så mycket på mat för det är redan fixat 👌. 
Sen på kvällen var vi på kalas i Träslövs By och firade mitt fina gudbarn Antons tolvårsdag. Brorsan hade hyrt badtunna och så bjöds det på grillat och tårta till dessert. Vi promenerade dit och vi hann sen precis hem innan regnet kom och det öste ner. Ibland får man ha vädergudarna med sig 😊. 




Gustavs rum.

publicerat i Allmänt;
Sådär idag fick jag äntligen tid att sy gardinkappa till Gustavs rum. Blev helt nöjd faktiskt då jag INTE är den som syr varje dag. 😄

Gustavs rum.

publicerat i Allmänt;
Igår gjorde jag en namngirlang till Gustavs rum. Blev riktigt nöjd faktiskt. Pappret köpte jag på Panduro så även snöret. Nu återstår att sy gardiner. Köpa ett nytt element. Hitta lite fina möbler ev på loppis för att göra rummet lite mer ombonat och mysigt! 😊

Agnes på cirkus.

publicerat i Allmänt;
Ikväll var jag och Agnes på Cirkus Brazil Jack. Agnes tyckte det till en början var spännande och Clownen var bäst, i paosen fick hon rida på en stor svart cirkushäst. När det var en halvtimme kvar av showen ville hon åka hem så det gjorde vi. 



Påskafton.

publicerat i Allmänt;
Påskafton med ansiktsmålning på stan vid invigning av den nya barnbutiken Lilli och Mini. Godisregn mm. Efter det åkte vi hem åt Påsklunch och hängde i uterummet som var härligt uppvärmt av solen. För min del är det jobb på ortopeden ikväll och imorgon.