Dessa underbara mellandagar.

publicerat i Allmänt;
Njuter inne efter att vi varit ute med barnen i kall snålblåst på fm. Älskar dessa vita knastriga blommorna. Hyacint och Amaryllis. 
När vi gått in på nya året kommer jag köpa hem lite vita och rosa tulpaner.


Första snön.

publicerat i Allmänt;
Idag kom första snön för denna vintern. Mycket regnblandad snö, men vad gör det! Lika bra glid med pulkan för det. 😄
Efter pulkaåkning tar tröttheten ut sin rätt 😊.
Vid sådant här väder får man till medta dels njuta inne. Älskar min vita  Amaryllis. 


Älskade lugna juldagsmorgon.

publicerat i Allmänt;
Bästa dagen på året måste väl ändå vara juldagsmorgon. Inga måsten, hur mycket som helst bra på tv:n. En riktig slappardag med mycket god mat över från gården så matfrågan är redan löst. Barnen leker med sina nya leksaker. Förväntan inför morgondagens kanske fynd på rean. Nej är nog faktiskt inte mycket som slår juldagen. Tid för sig själv och för familjen hela dagen lång. 😃


En helt vanlig torsdag.

publicerat i Allmänt;
Igår var jag och Annelie på Grappa och tog oss en bit mat och dryck. Helmysig kväll med många goa skratt. Så glad att ha så fina vänner! 

VAB

publicerat i Allmänt;
Har fått ta VAB denna veckan för våran lilla Gustav som åkt på svinkoppor. Vilken skit rent ut sagt! Riktigt synd om våran lilla kille nu som verkligen inte fått vara förskonad från sjukdom från det han föddes 😔. Efter detta hoppas jag verkligen att det ska vända för Gustav. 
Själv har jag åkt på en förkylning och har nog även lite feber så kurerar mig här under täcket jag med medans Gustav sover. Hoppas vi alla mår bättre till söndag då vi ska på julbord jag Klas och Agnes ihop med Per Amanda och farmor. 
Idag fick vi även fixat upp nya takpannor som stormen Gorm drog ner för ett par dagar sedan. 
Här kommer en bild på hur Svinkoppor kan se ut dom började oskyldigt med rodnad runt munnen som inte ville ge med sig på över 1 månad. 
För att sedan hastigt över en dag ploppa upp på nästan hela kroppen. 😔