Sjuklingar.

publicerat i Allmänt;
Idag fick Agnes stanna hemma från förskolan på grund av en ordentlig förkylning som suttit i sedan i helgen med feber och allmänt hängiga barn. Gustav har fått samma förkylning så idag fick det bli att kurera barnen här hemma. 


Första besöket på Liseberg för barnen.

publicerat i Allmänt;
Idag åkte familjen och mormor och morfar till Jul på Liseberg. Underbart mysig em och Agnes var såklart helt salig och ville inte åka hem när det blev dags för det. Morfar hade tur i spel som vanligt och vann stjärnvinsten på kexchoklad och antonberg 😄. 




Pepparkaksbakning.

publicerat i Allmänt;
I förrgår bakade vi pepparkakor. Agnes och jag Gustav lite liten än fick titta på men var inte så ledsen för det 😃.


Agnes åkte skridskor idag för första gången.

publicerat i Allmänt;
Idag var vi hela familjen i Varbergs ishall och jag och Agnes åkte skridskor medans Klas passade Gustav. Agnes ville aldrig gå av isen och hon ville bara åka fort hela tiden 😄. Kul att hon tyckte det var roligt så det lär bli fler besök dit!
Senare på em träffade jag finaste Louise  på Mignon och vi tog en chappuccino innan vi begav oss till Friskis och Svettis för ett träningspass. Känns underbart efter att man tränat och rört på sig. Även fått sova ut de två senaste nätterna. Det är otroligt vad lite sömn, egentid och träning kan göra för humöret! Imorgon blir det en träff med en PT en timme i gymmet så man slipper ligga i vassen till sommaren! 



Lite flärd i vardagen när man behöver det som mest!

publicerat i Allmänt;
Just nu känns det som jag har varje symtom på utmattning. Orkeslös, väldigt lättirriterad och känslor som vajar mellan högt och lågt. Svårt att somna och har sömnbrist mm mm. Idag var jag iallafall på en välbehövlig 90 min ansiktsbehandling som var helt underbart. Fick även mina buskiga ögonbryn plockade. Nu ska jag och mannen göra upp schema om vem som tar barnen så vi båda får sova någon gång och inte går in i väggen! Man blir helt galen och personlighetsförändrad när man inte får sova! Känns som vi måste bryta den banan snabbt annars fungerar jag snart längre inte!