Trött kille!

publicerat i Allmänt;
En trött liten Gustav efter badet. 
Snart iväg och hämta storasyster på förskolan. Sedan fika hos farmor. Ute skiner solen och våren är på intåg. Kan inte bli så mycket bättre.




Pomp De Lux party.

publicerat i Allmänt;
Igår var jag och Annelie med våra små Albin och Gustav på Pomp De Lux party hos Ida Johansson. Där fanns hur mycket fint som helst i vår/sommar kollektionen! Jag köpte denna tunikan och klänningen till Agnes med matchande leggins till klänningen. 
Hade kunnat handla så mycket mer men någonstans får man ju stoppa. Jag ska ju själv ha Me And I party i April så då får jag väl inköpt lite till. Ser fram emot våren och sommaren nu och få klä Agnes i dessa fina kläderna!



När magsjukan slår till.

publicerat i Allmänt;
När magsjukan slår till får det bli att vara hemma och vila upp sig. Men även små sjuklingar denna gången Agnes. Behöver få lite friskluft så det blev en promenad och ett besök till lekplatsen. Resterande delen av em har varit väldigt sovandes! 


Från blond till brunett.

publicerat i Allmänt;
Igår fick jag hjälp av Jenny att färga håret från blond till brunett. Här är före och efter bild.
Härom dagen somnade både Klas och Gustav i soffan 😊. Två slagna hjältar!

Igår var Louise och Kristian på besök.

publicerat i Allmänt;
Igår var finaste Louise och Kristian på fika hos oss. De såg Gustav för första gången. Gustav fick en jättefin dräkt från PoP och en skallra. De hade även med sig en present till Agnes för att hon blivit storasyster. Hon fick ett jättefint barnparaply med Nalle puh och hans vänner på. De hade även med sig ett kuvert med inbjudan till sitt bröllop i Augusti. Louise hade knutit ett fint band med Rosett runt kuvertet. De är så fina ihop Louise och Kristian och kan bara tänka mig hur fina de kommer vara på sin bröllopsdag!! Inget öga kommer vara torrt, av glädjetårar!! Här är Gustav i sin PoP dräkt.

Photoshop express.

publicerat i Allmänt;
Har laddat ner appen photoshop express på min iPhone. Hur enkelt och bra sätt som helst att direkt i mobilen kunna redigera sina bilder på. Här före och efter bild efter redigering i PS express.


Igår visade sig solen.

publicerat i Allmänt;
I förrgår 



visade sig solen och det kändes nästan som en vårdag. Morfar var inne en sväng och vi passade på att ta med Agnes till lekplatsen. Några bilder här från i förrgår från min promenad med Agnes och Gustav och morfar som var med på lekplatsen. 😊

Försov oss.

publicerat i Allmänt;
Idag försov sig hela familjen. Jag vaknade och såg att klockan var. 08,15. Klas skulle börjat jobbet 08,00 idag. 
Eftersom Agnes är uppe och går på nätterna ibland och inatt var uppe vid 05,00 så lade sig Klas i hennes säng för att hon skulle somna om. Så där hittade jag dem snarkandes bägge två 😄. Jag väckte dem sen satte det igång! Ge barnen mat, fixa mackor till Klas medan han gjorde iordning sig. Agnes skulle till förskolan så byta blöjor på bägge barnen sätta på dem kläder och ytterkläder. När jag väl skulle packa in barnen i bilen så kände jag en bekant doft så det var bara att ta av vinterkläderna och göra ett blöjbyte till innan vi äntligen kunde ge oss iväg till förskolan. På förskolan var där bara fyra barn då tydligen de flesta från igår insjuknat i magsjuka. Så nu inväntar jag det värsta! Förebygger just nu med handsprit osv och håller tummarna för att vi ska klara oss ifrån vinterkräksjukan! Här en bild på Gustav som sussar gott medans jag vilar i soffan efter en hektisk morgon! 


Fika med Jenny och Colin.

publicerat i Allmänt;
Idag kom Jenny och Colin på besök och lämnade över en bukett tulpaner för att gratulera till våran Gustav. Jag hade gjort annanaspaj och barnen lekte i Agnes Rum. Klas var hemma sista pappadagen idag. Agnes var på f-skolan och jag och Gustav lämnade och hämtade henne där. Det gick jättebra! Vi tog en promenad dit när vi skulle hämta på em. Kändes nästan som en vårdag med plusgrader och strålande sol. 😊



En tur till stan.

publicerat i Allmänt;
Idag blev det en tur till stan. Skönt att komma ut från husets väggar en stund. Fick gjort lite ärenden samt inköpt lite kläder till Gustav. Blev lite kläder från Newbie från Kappahl. Och två bodys från name it. Liten ny erfarenhet vid blöjbyte nu när vi har en liten kille. Går åt en hel del ombyten! 😄 Igår var Ulle och Sofia här och hälsade på och lämnade presenter. Ett gosedjur (giraff) och en onepiece. Superfint alltihop!