Fåtöljer.

publicerat i Allmänt;

Lördagen den 4/5. Ska vi hämta vårat utemöblemang på Fritsla tyglager. Här är en bild på fåtöljerna vi beställt. Rhode Island kubu grey. Kommer bli superfina att ha i uterummet. Nu återstår bara att hitta ett passande soffbord och vi vill inte ha glasbord eller rottingbord.

Mammacrosstraining.

publicerat i Allmänt;

På tisdagar och torsdagar är det mammacrosstraining nere vid Kåsa. En superbra träningsform om man vill komma igång efter BF. Här får man verkligen svettas. Jag kommer gå hälften av gångerna då vi får huset nu och kommer ha fullt upp ett par veckor framöver.
Igår ringde Linda chef för förskolorna på Karlberg mfl. Vi fick vårat tredje alternativ på Prästakullens förskola. Bokade tid med förskolan igår så idag ska vi dit på besök så jag får göra mig ett intryck. Vi har ju även sökt på Påskbergets förskola och har en plats där men Prästakullens ligger ju närmre där vi bor och nästan på vägen till mitt jobb.

Stättared.

publicerat i Allmänt;

I Lördags var jag och Agnes och hälsade på Sandra och Saga. Vi tog en tur upp till Stättared för promenad på slingan i skogen där. Efter det klappade vi och tittade vi på djuren. Just nu fanns det lamm och det var nog inte längesedan de såg dagens ljus. Där fanns även getter och de hade också fått små killingar :). De var såååå söta och Agnes som älskar djur stortrivdes!

Besök hos Hannah.

publicerat i Allmänt;

Idag har vi hunnit med att träffa mammagruppen. Alltid lika trevligt som vanligt! Efter det fick jag åtgärdat mitt hår som jag var ganska missnöjd med efter slingning av utväxt på salong kammen. Tjejen tog 1510kr för klipp, sling och så la hon i en toning som skulle göra att håret inte blev gult. Kände mig nöjd då för stunden. Men ju fler dagar som gick desto mer missnöjd blev jag. Utväxten var inte ljus utan gulguldig nästan rödfärgad. Detta var två veckor sedan, och idag tog jag äntligen modet till mig och gick tillbaka och fick det åtgärdat. Behövde ju inte betala extra för det såklart. Tjejen som jag hade första gången hade slutat så därför fick jag en annan tjej som heter Erika. Blev supernöjd med håret denna gången och kommer säkert gå tillbaka till denna duktiga tjejen.
Medans jag var hos frisören passade Hannah Agnes och sedan åt vi lunch ihop.
På kvällen var Farmor Eva här och vi åt torskrygg med pressad potatis. En toppendag helt enkelt! :)

Inredning.

publicerat i Allmänt;

Min fina vän Hannah kan när som helst få komma och hjälpa mig inreda i huset! Gillar hennes rena men ändå ombonade stil. Här är en bild som skvallrar lite om hur jag också skulle vilja ha det. Hämtat från Hannas lilla mysiga lägenhet. :)

Barnloppis.

publicerat i Allmänt;

Idag fyndades det ordentligt på barnloppisen i Varberg. En del plagg från Fix. En jeansklänning från DNKY som är superfin. Solhatt från Villervalla. Vinter termohängslebyxor från Fix. Ett jättefint fodrat regnställ mm mm, samt flera leksaker och böcker. Allt för endast 335kr :). Efter loppisen hämtade jag upp Agnes och Eva och vi tog en tur till skroten i Skene och köpte tyg att sy kuddar av. Jag hittade ett tyg som blir kuddar till Agnes rum samt ett som kommer hamna antingen i gästrummet eller i någon av sofforna. Bild på resultatet kommer senare när vi är i ordning i huset. Tre veckor kvar sen inflyttning. :)

Unna sig själv.

publicerat i Allmänt;

Ibland måste man bara få unna sig lite. Det gjorde jag igår. Inhandlade denna blusen och en svart kofta och en vardags T-tröja. Provade även ut en Bh på femina som satt underbart skönt på! Värt att lägga lite extra slantar på en riktigt bra BH! :)

Fm på hos Jenny och Colin på Buskrosstigen.

publicerat i Allmänt;

Idag spenderade vi fm hos Jenny och Colin på Buskrosstigen. Det blev promenad så Agnes fick sova lite och sedan en kopp kaffe. Nu börjar det kännas som om våren verkligen är på frammarsch! Underbar sol och trevligt sällskap kan det bli mycket bättre!
Agnes har nu två av tre nätter sovit nätterna igenom från 19,30-07,00. Helt underbart!!! :)
Har även fått inbokat fyra turer på ortopeden 3B denna månaden och det kan säkert bli ngn tur till. Skönt att gå in när man vill och känner för det!

Gå ner i vikt.

publicerat i Träning;
Denna månaden tänkte jag göra som Laila Bagge. Jag ska inte sätta ett mål för hur många kilo jag ska gå ner. Jag ska se hur många kilo det är möjligt att gå ner under en månad. Följer hennes kostråd och försöker träna så mycket jag kan. Gör även bäckenbotten och styrketräning mest fokuserat på magen då det är här de flesta kilona sitter. Har laddat ner appen mammamage där det finns flera övningar som jag ska göra x två varje dag.
Med tanke på min överkänslighet så får jag ju nu avstå från en hel del godsaker så att gå ner i vikt borde inte vara så vårt nu. Sedan tar jag ju promenader med Agnes två gånger varje dag.
Tyvär så har både jag och Agnes varit ganksa förkylda nu ett tag så jag hoppas kunna vara lite mer aktiv om någon 

Idag var jag och Agnes hemma hos mormor och morfar. Jag passade på att njuta en stund i solen i deras uterum medans Agnes sov. Det räckte med en liten stund sen hade jag fått alldeles lagom färg i ansiktet. Agnes som pekar på allt och vill ställa sig upp mot allt såg till att jag och mamma hade fullt sjå med att se till så det inte gick över styr :). Hon är hur go som helst just nu våran fina lilla Agnes. Inatt sov hon genom hela natten ända till 06,00. Hoppas nu på en likadan natt i natt. Vi försöker även hålla henne vaken ända till halv åtta för att hon ska sova längre på morgonen.

publicerat i Allmänt;

Lunch hos Hannah.

publicerat i Allmänt;

På påskdagen bjöd Hannah våran lilla familj på lunch. På egen risk att bli förkyld då både jag och Agnes var ganska snuviga. Den risken tog hon och vi blev bjudna på laxfilé med pressad potatis och sallad med en supergod kall sås. :)
Efter lunchen tog vi en promenad i vårsolen. Sedan tog vi kaffe hemma hos oss.

Salong Kammen.

publicerat i Allmänt;

En bild på när jag var hos frisören medans Eva har passade Agnes. Fick bli en lång page och slingor. :) dock inte lika tjusig på detta kortet.