Shopping i Stockholm.

publicerat i Allmänt;
Idag fortsatt shopping i huvudstaden med bäste vännen Milo. Hittat mössa och vantar till mig, tröja till Klas och en liten leksak till Agnes. Nu en Latte på Café John Chris. I eftermiddag ska vi ut till Lidingö och heja på när Erik går i mål i Lidingöloppet. 

Fridays

publicerat i Allmänt;
Middag med vännerna ikväll på Fridays efter en heldag med shopping. Fick inhandlat vinterskor till mig, kläder till Agnes. Imorgon får jag se om jag kan hitta nåt fint till Klas som får vara hemma och hålla ställningarna.

Stockholmstripp

publicerat i Allmänt;
Igår tog jag och Martina flyget för att hälsa på Marie-Louise och Erik i deras hus på Ekerö. De bor hur fint som helst med ett stenkast till stranden. 
Idag har vi varit på Zetas handelsträdgård. Kan bara rekommenderas ett besök dit om man är lite trädgårdsintresserad! Fick många idéer som jag tar med mig hem. Efter det blev det ett besök på Drottningholmslott och flaggan var i topp så kungen var nog hemma. Därefter blev det ett besök på Ekerö möbler. Mest design möbler. Ikväll blir det grillning och god dryck. :)


Bröllop

publicerat i Allmänt;
Ännu ett bröllopsfoto. Denna gången på självaste bruden och jag själv. 

Bröllop

publicerat i Allmänt;
Igår gifte sig min vän Jenny och Marcus i Läjet. En underbar dag där sensommarsolen sken på alla som var där. Under bröllopet sjöng och spelade Marie Johansson på gitarr med sin silkeslena röst. Då kunde jag inte rå för att en glädje tår eller två rann ner för kinden. Bröllopsfesten följdes med god mat och dryck, tal och höjdpunkten var nog när brudgummens kompisar sjöng en sång för de tu riktigt bra!! :)

Fika ute hos Louise.

publicerat i Allmänt;

Idag blev det ett besök hos Louise. Jag och Annelie var där. Louise och Kristian har köpt hus 600m från Balgöbrygga. Huset ligger i ett jättefint läge och själva huset är underbart både in och utvändigt! Efter fikan blev det en promenad i området. :)

Kräftskiva i derome.

publicerat i Allmänt;

I lördags var det kräftskiva i Derome. Vi var bjudna av Linda. Klas hade planer bokade sedan tidigare och var istället på herrmiddag ute i Klastorp. Dagen efter kräftskivan fotade jag magen som växer och växer. Måste ju stanna av snart lite annars kommer jag vara stor som ett hus innan BF.

Promenad.

publicerat i Allmänt;

Härom veckan var jag Annelie och Linda och åt middag på hamnpaviljongen. Efteråt blev det en promenad runt fästningen. Alla tre är gravida och först ut är Annelie dom är beräknad i slutet av Oktober. Jag och Linda är beräknade nästan samtidigt.