Bröllop.

publicerat i Allmänt;
Igår var vi på min barndomsvän Martinas bröllop då hon fick sin Johan. 
Vilken fin dag och kväll det blev. Fint brudpar och det blev många skratt och dans till live band på kvällen. Jag Klas Marie-Louise och Erik hade följe till bröllopet och hade kvällen innan setts på en grillkväll ihop där jag och Milo passade på att öva på talet vi skulle hålla. Här kommer lite bilder från de bägge dagarna. 














En av mina bordskavaljerer Olof som är barndomsvän till brudgummen. På min andra sida hade jag självaste bestman. Fanns ingen risk att få tråkig kväll med dessa herrar vid min sida.



Fantastisk serveringspersonal här Agneta med på bild och våran granne Ann-Britt var också med och serverade.



Milo och Erik buggar 😊. 

Nervös.

publicerat i Allmänt;
Nervös och orolig inför dagens operation som våran lilla Gustav ska göra. Inget stort alls! Bara ta bort en polyp i näsan men det innebär ändå sövning mm. Kommer vara där själv med honom. Inatt har Gustav tyvärr sovit väldigt dåligt vilket innebär att jag med sovit dåligt efter att jag även jobbat kvällen igår. Får skriva av mig lite här så kanske jag kan somna om! 
Våran tuffe lille kille, här lek hos grannarna 😊.

Med tjejerna i Gävle.

publicerat i Allmänt;
Förra helgen begav det sig med vännerna Annelie,Linda och jag för att besöka Hannah i Gävle. Det blev en mysig helg med många skratt, god mat och dryck samt lite shopping 😊. 
Här kommer lite bilder från helgen.




En supergod Älgtjärlknöl på restaurangen Zara.

Blev även ett besök för mig i Stockholm hos BF Marie-Louise. 




Möhippa för Martina.

publicerat i Allmänt;
I Lördags var det dags för Martinas möhippa. Det blev en lyckad dag med fint väder. Först recordia där hon fick spela in en låt. Därefter fick hon ett uppdrag på stan med efterföljande fika vid fästningen. Efter det blev det triatlon för Martina. Sen tog strandtåget oss till kallbadhuset där det bjöds på mousserande med tilltugg. Därefter gick vi vidare till Black Pearl. Jag åt lammytterfilen 😊 den var riktigt god!