Seger!!

publicerat i Allmänt;

Serieseger idag för väröbacka GIF :). Klas spelade första halvlek och klarade sig undan skador. Ikväll blir det firande för grabbarna ute i klubblokalen så det lär nog bli en seg arbetsdag för älsklingen imorgon ;).

Myser

publicerat i Allmänt;

Hela veckan har jag och Agnes bara myst runt. En sväng till veddige till föräldrarna en sväng till Sandra och Saga. Plockat svamp. Varit på BVC i torsdags Agnes väger nu 6200 gram och är 61,7 cm lång, följer sin kurva exemplariskt :). Fick även vaccination en spruta i var lår, det skar i mitt modershjärta men det är tur att det finns!
Idag lördag har Hannah och hennes mamma varit på besök. Agnes fick fina new bie kläder i strl 74 blir jättebra då det är nästa strl som Agnes behöver. Ikväll blir det mys framför tv:n och Tacos. Imorgon är det derby väröbacka-bua. Om värö vinner går de upp i div 4. Klas ska vara med och spela, hoppas han klarar sig undan skador!!

Finbesök.

publicerat i Allmänt;

Hade förra fredagen besök av Hannah. Vi tog en promenad med Agnes upp till Tigergatan i Träslöv och tittade på det huset som jag och Klas ska på visning i nästa vecka. Agnes sov gott i vagnen nästan hela vägen. Sedan åt vi lunch och fikade. Tog en sväng med bilen till babyhuset, köpte tre seggellappar och en bitring. Efter det åkte vi förbi huset på lunnagatan som jag och klas också ska på visning nästa vecka. Måste säga att båda ser jättefina ut utvändigt. Längtar till visningarna!!
På kvällen hjälpte vi Hannah hämta en soffa till sin lgh, gjorde sig jättebra i hennes vardagsrum!! :)

Vardagslyx!

publicerat i Allmänt;
Idag blir det lite vardagslyx! Ska till frisören för klippning och slingning.
Kommer kännas skönt, var nog fyra månader sedan jag gjorde en visit hos Johanna på Agaton Sax.
Eva kom förbi nu på fm och hälsade på. Hon hade med sig trattkantareller så ikväll blir det fläskfile, potatisgratäng med svampsås =).
Imorgon är det villa/hem mässan i sparbankshallen. Hade varit kul att kunna gå dit en sväng men blir svårt tror jag med barmvakt. Agnes har fortfarande problem med sina dykreflexer så vi vill inte att vem som helst passar henne.
Letandet efter drömhuset fortsätter! Hade varit underbart om vi hade hittat det nu i höst =). Bara längtar efter att få pyssla och dona i något som är vårat eget. Har många vänner med underbar blick för inredning så man kan ju alltid få tips och idëer från dem.
Kommer bilder imorgon på frisyr och hoppas hoppas från varberg bomarknad. =).

Strul

publicerat i Allmänt;
De senaste veckorna har det varit strul med blogg.se får inte in bilderna. Har tagit kontakt med sajten men jag blir inte klokare på deras svar, datakunnig som jag är!!
Här kommer iallfall lite bilder från de senaste två veckorna. =)

Myshelg

publicerat i Allmänt;

Förra helgen besök av Helena och Annika. Jag och klas var ute och åt på Grappa medan Agnes var hos farmor. På söndagen kom Hannah förbi en sväng.

Mysdag

publicerat i Allmänt;

Idag har jag och Agnes bara myst hemma :). Jag passade på att göra en äppelpaj. Louise kom hit på lite lunch och fika. Då Agnes kräkte ner sig ordentligt hjälpte Louise mig att bada henne sen tog vi och åt lunch. Efter lunchen passade vi på att ta en härlig promenad i solen. När vi kom hem igen sov Agnes fortfarande så jag passade på att plantera i utekrukorna medan Louise höll ett öga på Agnes. Klas gör idag matchdebut efter sin skada. Som tur är på bänken, sitter nu och håller tummarna på att han ska slippa få hoppa in, och i såfall att allt går bra!!

Sensommardag.

publicerat i Allmänt;

Igår var jag och Agnes hos mina föräldrar på fm och lunch. Åt potatismos och stekt makrill, helt klart underskattat!! :)
På eftermiddagen blev det en kaffe hos fina Linda och en promenad :). Lindas katt Aslan höll sig utomhus under vårat besök. Agnes verkade inte ha så ont i magen igår så dagen flöt på bra.
Vi provade även våran nya fritös vi blev väldigt nöjda då det är lite nyttigare än vanlig fritering! Tar visserligen lite längre tid att tillaga men så kan man ju göra så mycket mer med den ex köttfärssås grytor mm. :)

Besök Vanja, Arne och Helene.

publicerat i Allmänt;

Gårdagen började med att jag lite smått irriterad fick börja leta efter saker som helt plötsligt inte fanns där de skulle vara samtidigt som Agnes skrek hysteriskt! Detta i kombination med att jag inte druckit kaffe än så var tålamodet lite satt på prövning :)
Förmiddagen fortsatte med en sabbfika hos Annelie och Elliot i Läjet sedan vidare till barnmottagningen för att få ett andningslarm till Agnes. Därefter hem, åt lunch sedan kom Vanja, Arne och Helene på besök :). Agnes fick supersöta kläder och vi hade en mysig em :). Tyvär visade sig inte Agnes sitt riktigt Goa jag då hon hade lite ouppklarade affärer som typiskt nog reddes ut efter besöket.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3876097/images/2012/pic_50473fbe9606ee5588000266.jpg" class="image">

Fika x 2 :).

publicerat i Allmänt;

Idag var Elisabeth på besök, blev att vi fikade och lunchade ihop. Försökte oss även på en promenad med Agnes som slutade med att jag fick nära henne i famnen och Elisabeth köra en tom barnvagn tillbaka.
På kvällen träffade jag Louise och Hannah hos Louise på lite gofika :).

Födelsedag

publicerat i Allmänt;

Idag fyller jag år, inte för att man gör det längre direkt men liten sammankomst med familjen i Veddige. Mamma hade gjort en väldigt god kaka och jag fick en hel hop med DVD-skivor allt samlat på film med alltifrån när jag spelade ishockey till husvagnssemestrar :). Fick även en hushållsassistent, så nu ska här bakas! .

Grillkväll

publicerat i Allmänt;

Igårkväll grillade vi med Sandra, Fredrik och Saga vid deras stuga. Blev en underbart fin kväll! :)