Fynda.

publicerat i Allmänt;

Jag älskar att fynda. Igår på rean hittade jag en tröja på wonder. En nogatbrun trekvartsärmad från custommemade DK. Satt jättebra gjorde den med tack och lov då jag inte orkade prova då jag hade Agnes med mig också. Fanns mycket fint men nu gäller det att tänka sig för varje köp eftersom vi letar hus. Idag kommer bli en väldigt spännande dag måste jag säga! :)

Jul 2012.

publicerat i Foton;
Här är lite bilder från julen 2012. Bättre sent än aldrig.
Agnes har somnat i farmors knä.
Kalle och hans vänner har fängslat Agnes :). Tryggt att sitta i morbror Anders knä.
Myser hos pappa.
 

Foton från geterön första vik.

publicerat i Foton;
I helgen åkte jag ut en sväng själv till Getterön första vik. En strålande vinterdag med säker -10 grader på tempskalan. Höll på att förfrysa händer medan kameran gick varm.
Här är lite foton från den dagen. Exprementerar fortfarande väldigt mycket själv med kameran då jag inte kommit iväg på någon kurs än.
 

Agnes första namnsdag :).

publicerat i Allmänt;

Idag har Agnes namnsdag det firades med lite pulkaåkning och promenad i vagnen. Då det är flera minusgrader ute blir det inga längre turer ute men lite frisk luft är alltid skönt att få. Budgivningen har inte börjat än så väntar med spänning framåt onsdag! :)

Beställning via internet i ett nötskal

publicerat i Allmänt;

I fredags när jag skulle hämta ut Odd Molly koftan som jag beställt via nätet så låg det en pälskrage istället i paketet. Snacka att jag blev paff när jag drog upp den ur påsen. Bara att retunera . Lite smått irriterad blev jag ju också eftersom jag sett fram emot att få hem koftan! Men samtidigt fick vi oss ett gott skratt både jag och Hannah som jag sedan träffade på stan :).

Husvisning.

publicerat i Allmänt;

Idag har vi varit på två husvisningar. Det ena huset på Azaleastigen sa det klick både för mig och Klas. Men det känns som det kommer springa över våran budget. Huuuur fint som helst!

Pulkaåkning i Veddige.

publicerat i Allmänt;

Pulkaåkning i Veddige idag. Underbar vinterdag efter lunch passar mormor och morfar Agnes så jag kan åka ut och fotografera lite. Bilder kommer senare på dessa fotografier.

Mammagruppen.

publicerat i Allmänt;

Idag blev det promenad med mammagruppen. Gick nog i en och en halv timme. När klas kommer hem ska jag åka och storhandla. Håller på med lite LCHF diet så nu blir det att googla fram några goda recept. Kväll bjuds det på fläskpannkaka med sallad :).

Långpromenad och pulkaåkning.

publicerat i Allmänt;

Idag har jag börjat söka förskola till Agnes. Hoppas få in henne på en bra skola. Vi har även hunnit med fika hos farmor, långpromenad och lite pulkaåkning. Idag är tulpanens dag. Kan man hoppas på att få hem en bukett tro? :)

Kräftor :).

publicerat i Allmänt;

Kräftor stod på menyn i fredagskväll. Agnes fick hålla till godo med lite rån.

Agnes kryper :).

publicerat i Allmänt;

Idag lärde Agnes sig krypa :) så nu kommer det nog gå jättefort fram och dags att börja säkra uttag mm :).

Ut med julen och in med våren!

publicerat i Allmänt;

Nog för att jag älskar julen! Men nu vill jag bara att det ska bli vår och lite mer värme!
Jag och Agnes var i Läjet i tisdags och hälsade på Annelie och Elliot. På promenaden stannade vi till vid Läjets blommor och jag köpte hem lite rosa och vita tulpaner, en liten strimma av vår som får pryda borden nu :).
Och så fick jag hem allt i hemmet så det blev lite bläddrat i den nu på em med en kopp kaffe. Agnes åt som vanligt gluppskt av gröten som hon älskar.

Magsjuka.

publicerat i Allmänt;

Igår började Agnes kräka lite mer än hon brukar göra och även så idag så det blir ett par dagar hemma i soffan. Får bli att hyra hem lite film. :)

Storhandling.

publicerat i Allmänt;

Agnes är med på hajen och storhandlar för första gången. Det var så jobbigt att hon somnade i kundvagnen så Klas fick gå ut med henne :). Efter handlingen gjorde jag lite hallonmoussefyllda chokladcupkakes med vanilj och apelsinfrosting. Riktig sockerbomb så man äter bara en!

Fyndat.

publicerat i Allmänt;

Fyndat lite på rean till Agnes. Tack mormor och morfar för julkalendern ;).

Gott Nytt År.

publicerat i Allmänt;

Välkommen 2013! Nyårskvällen spenderades ihop med Sandra med fam, Satu och Adriana med fam.
Menyn bestod av:
Förätt:
smördegsinbakad mozarella, färsk basilika och soltorkade tomater, serverad med parmaskinka och balsamicovinäger.
Huvudrätt:
Potatisgratäng, sallad, oxfilé och brunsås.
Dessert:
Vaniljpannacotta med spegel på tranbärsjuice och lite pressad citron, riven vit choklad och mixade jordgubbar.
På hela taget mycket gott!
Med en mycket trött Agnes blev det att vi fick fira in det nya året hemma. Stackars Agnes var rädd för alla smällar så hon fick sova brevid mig.
Idag nyårsdagen har Klas varit hemma med Agnes och jag har jobbat.

Kalkonmiddag hos farmor.

publicerat i Allmänt;

I lördags var vi på kalkonmiddag hos farmor. Agnes hade dagen till ära en finklänning som hon fått av farbror Per och Therese.
Efter middagen åkte Klas och kollade på lite fotboll med grabbarna medan jag och Agnes drog oss hem och mös i soffan :).
Idag har jag varit inne och jobbat. Håller nu tummarna att man inte ska få magsjuka då det fanns på avdelningen. Tur nog slapp jag gå in på dessa salar och praktiskt taget dränkte händerna i sprit hela dagen. Ska in nyårsdagen och jobba dag igen. Gott med lite extra klirr i kassan!