Nattpass.

publicerat i Allmänt;
Så har jag gjort det igen jobbat natt. Något jag sagt sååå många grr tidigare att jag aldrig mer ska göra men nu fick jag ju lite extra cash eftersom det är sommar jag är mammaledig och det är kris på sjuksköterskor så visst bara en natt till SEN ska jag aldrig mer jobba natt! Så här dagen efter känner man sig ju nästan bakfull. Ett helt grustag i ögonen och det sista man vill göra är att se sig i spegeln. Efter jag sovit ett par timmar hämtade jag barnen hos mormor och morfar som passade dem på morgonen/fm. 
Här lite bilder från deras och våran egen trädgård.

Gustav letar och letar efter smultron hemma hos oss.
Agnes vid mormor och morfars brunn.



Gustav vattnar i trädgården hemma hos oss.

Grillkväll.

publicerat i Allmänt;
Igår kväll var finaste Louise och Kristian här på lite grill. Kvällen bjöd upp på finaste vädret inte en vindpust och solen sken. Louise börjar få en ordentligt fin mage. De är beräknade den 25/10. 
Mycket värt att fira! Äntligen är våran trädgård färdig så vi skålade i skumpa dels för Louise pch Kristians ettåriga bröllopsdag och att både jag och Klas och de varit ihop i fem år, samt att de väntar en bebis i Oktober. Mycket trevlig och mysig kväll. Barnen sprang omkring i trädgården och lekte med varandra. 


Vi har fått god hjälp av våran pappa med trädgården. Bland annat har han gjort en vattensten till oss och fixat med utebelysning i trädgården. Vi är supernöjda med allt. Endast nåt lite högra gräs på nån meter ska planteras sen är vi i hamn. 😃

Vilken härlig dag.

publicerat i Allmänt;
En förmiddag med familjen. Gustav fick gunga på barnens badstrand och sedan mötte vi upp farmor och Agnes med att titta på ostindiefararen i hamnen med efterföljande fika i socitetsparken och sedan mer lek i spökitetsparken. Nu efter lunch sover Gustav, Agnes är fortfarande hos farmor och jag passar på att koppla av en stund i uterummet.