Vårdag i trädgården.

publicerat i Allmänt;
Igår hade jag och barnen en totalt slappardag och krya på oss dag. Mina bihålor är inte helt bra men idag kände jag att jag iallafall orkade med att göra lite vårsysslor i trädgården vilket snarare är bomull för själen än nåt annat! Så idag blev det till att kantskära runt rabbatterna i trädgården och utmed en av häckarna. Barnen sprang runt å lekte å gjorde sandslott i sandlådan men ville också gärna hjälpa till att gräva 😊. 
Tulpanerna jag satte i höstas kommer snart slå ut. Ser ut att bli riktigt präktiga 😃.



Trädgård

publicerat i Allmänt;
Nu börjar det sakteliga blomma lite grann i trädgården.
Vet inte vad denna heter men de gröna bladen blir stora vackra och fina att komplettera i en blombukett. Själva blomman är jättefin men tyvärr har jag fått rensa hårt i landet där de står då skalsniglarna trivs väldigt bra längst ner bland bladen. 

En kväll på ortopeden.

publicerat i Allmänt;
Kom återigen hem runt 23,30 efterkvällspass på ortopeden akutvårdsavdelning. Mitt pass ska igentligen vara från 13,30-22,00. Men åter igen blev det övertid då man ökat upp antal vårdplatser men inte sjukskötersketätheten. Det är tur att det oftast bara är en patient i taget som blir riktigt dålig för annars hänger allt på en skör tråd. Och när jag behöver följa den försämrade patienten ihop med en undersköterska till röntgen och får lämna hela avdelningen till en ensam sjuksköterska och två undersköterskor på 13 eller fler ibland upp till 18 patienter som alla är nyopererade. Nej detta är inte ok!! Märker också hur det bara läggs mer och mer på oss sjuksköterskor och undersköterskor. Tacksam för att jobba med underbara kollegor som alla fokuserar på att ha patienten i centrum. Alla gör sitt yttersta men nu kan vi inte tänja på oss mer! Varför jag sitter och skriver här vet jag inte men måste såhär kl24.00 bara få det ur mig!! Dags att kanske söka sig en helt annan inriktning av jobb. Ska bara komma på vad! Rörmokare kanske 😄.

Makeover

publicerat i Allmänt;
En liten före och efter bild från mörk till lite mer upplightat såhär till vår/sommaren. Blev jättenöjd. 


Vår

publicerat i Allmänt;
Idag har vi gödslat i trädgården och jag fick planterat lite blommor i en utekruka på baksidan av huset. Får se hur länge våra barn låter det växa blommor i krukan 😄. 


Grossistpriser

publicerat i Allmänt;
Var igår och inhandlade utekruka hos På Pall i Läjet. Det ligger brevid Pompone. 
Den får rymma nåt annat än barnen framåt sommarkanten. 😄 
De hade även interiör grejer. Hade inte varit svårt att öppna upp plånboken ännu mer. Kan varmt rekommenderas!


Hafjell

publicerat i Allmänt;
Måndag till fredag med min och in brors familj i Hafjell. Resan upp och hem gick över förväntan! Nästa år får barnen gå i skidskola och även om Hafjell var jättefint så väljer vi nog Sverige nästa gång. Och Norge igen när barnen blivit lite större. Här lite bilder ifrån veckan. Vädret var verkligen med oss alla dagar utom den första.