Inredning.

publicerat i Allmänt;
Äntligen har vi köpt en byrå till sovrummet. Blev en Hemnes från Ikea. Blev supernöjda med den och äntligen kan vi få lite ordning och reda!


Ett glas rött.

publicerat i Allmänt;
Ja en helt vanlig måndag kväll. Men det e ju synd att låta ett fint vin som blev över från helgen gå till spillo och så känner jag mig helt värd ett litet glas efter dagens består. Lämning på förskola storhandling med Gustav på hajen. Lagat mat efter jag packat in alla varorna, dammat, dammsugat torkat golv. Ringt försäkringskassan och ordnat med det sista inför vårdnadsbidraget. Sedan kom farmor som hämtat Agnes på förskolan och vi fikade därefter åkte jag och Klas och lämnade Gustav hos mormor och morfar i Veddige för att sedan själva åka upp till Ikea för att inhandla Hemnes byrån som vi ska ha i sovrummet. Fick även inhandlat en bilmatta som ska vara på Gustavs rum och dn ny tvättkorg mm. Därefter tillbaka till Veddige. Hämta Gustav för att sedan åka hem packa upp grejerna vi köpt och natta barnen. Jo som sagt det där lilla glaset rödvin satt ganska fint just nu. Tack och lov för våra föräldrar som ställer upp för oss!! Det var skönt för mig och Klas att få en liten stund för oss själva. Och vi är mycket nöjda med inköpen på Ikea! 
Imorgon när Klas slutat jobbet blir det att sätta ihop byrån 😊. 



Vinterlandskap

publicerat i Allmänt;
Vinterpromenad i Derome med Linda och våra små. Dimslöjor över åkrar och solstrålar mellan träden som speglade sig i Viskan. Magiskt!






Rosor.

publicerat i Allmänt;
Kunde inte motstå dessa underbara spröda rosorna när jag var på blomsterlandet. Because im worth it!! 😊 Efter många många sömnlösa nätter!

Grattis Gustav på 1-Årsdagen!

publicerat i Allmänt;
Tänk vad fort ett år går! Idag kl:12,10 för exakt ett år sedan fick jag hålla dig i mina armar för första gången lilla Gustav. Vi älskar dig mer än livet sig själv! 



Besök.

publicerat i Allmänt;
Idag var Evelina mamma till Olle på Agnes förskola hemma på lite frukostfika efter lämning på förskolan. Hon hade med sin lille Alve. Mycket trevligt var det och nästa träff blir hemma hos dem med alla barnen med 😊. Fick dessa fina tulpanerna av Evelina. Så härligt med färska blommor inne i denna gråa årstiden!!


Tulpaner.

publicerat i Allmänt;
Underbara tulpaner som får en att få en liten känsla om att våren snart om ett par månader är om hörnet. Längtar efter värmen och solen!! 

På besök i Läjet.

publicerat i Allmänt;
Idag blev det ett besök till Läjet till Annelie och Albin. Tanken var en promenad efter kaffet men ett fint fint regn ett sådant som tränger in överallt kom så vi hoppade över promenaden. I em blir det medelgympa på Friskis med Fru Darhult. Ska bli skönt att få träna. Måste skärpa mig med allt småätande bara annars händer det inget med midjemåttet!

Gustavs rum.

publicerat i Allmänt;
Kan inte bestämma oss vilken tapet vi vill ha som fondvägg till Gustavs rum. Måste ta tag i hans rum till nästa månad! Här är några som jag gillar.


Eller att gå lite åt det marina hållet. Svårt val! Man vill ju att det ska vara lätt att möblera i rummet med färger också. Den rutiga ljusgröna passar bra till vissa grejer Gustav redan fått i doppresent mm som mätsticka förvaringsspann i plåt mm. Så ska det passa in borde vi gå på nåt ljusgrönt. Men blått och grönt fungerat ju bra ihop med. Får se hur vi gör och vilken stil vi väljer. Antingen lite retro, marint eller helt enkelt modernt. 

Så söta!!

publicerat i Allmänt;
Idag var det pusskalas på Buskrosstigen först kramkalas mellan Agnes och Colin. När Jenny frågade om de inte skulle ge varandra en puss så gick det sedan över till pusskalas 😄. Våra små godingar! Så goda vänner de är! Härligt att se!
Som du sa Jenny. Det ska börjas i tid det som krokigt ska bli! 😄

Gustavs första steg utan att hålla i sig.

publicerat i Allmänt;
Igår när jag jobbade tog Gustav sina första steg utan att hålla i sig. Typiskt att jag inte var där och fick se de första stegen på egen hand! Idag har jag däremot fått se det. Våran goa lilla duktiga kille! Liten klätterapa är han också och tar sig sånär själv upp i soffan också. 

Nu är Julen slut.

publicerat i Allmänt;
Älskar Julen och när man får plocka fram lite pynt och julgardinerna mm. Men tycker sedan det är lika skönt när man kan plocka bort det för då känner man verkligen att varje dag som går tar oss närmare våren och värmen! 
Här vårat kök utan julgardinerna och pynt! 😊
Skulle behöva inköpa lite blommor till fönstren och fräscha upp lite. 
Idag är vi utvilade både jag Klas och Agnes då lillkillen Gustav inatt har sovit hos farmor. Älskar dig lille vän men ibland behöver vi få sova ut! 😄 Och vi år så tacksamma som har fina föräldrar som kan avlasta ibland. Får man inte sova så fungerar snart ingenting. 


Trettondagsafton med familjen Andersson.

publicerat i Allmänt;
Igår Trettondagsafton var familjen Andersson här och åt middag. Alltid lika trevligt och livat med våra barn 😃. Fick denna underbara buketten. Maten blev en kycklingfilé gryta med mangochutney, purjolök, champinjoner, bacon, ingefära, balsam oelek, vitvinsvinäger, soya och mycket grädde 😊. Serverade med ris och en sallad och baconlindad sparris som fått bli lite knapriga i ugnen 👌. Allt blev riktigt gott! 

Piktittare.

publicerat i Allmänt;
Igår fick jag en förfrågan av min faster om jag ville ha farfars gamla piktittare. Självklart vill jag det så nu inväntar jag bara att få den hit. Antingen målar jag den vit och så får den pryda Agnes rum som spegel och smyckesskrin. Eller kommer den helt enkelt vara för fin för att måla om så då får den vara som den är. Kommer passa bra på ett framtida skrivbord hos Agnes 😊. Tror farfar ler från himlen att den kommer komma till användning igen! 
Vet ej riktigt än hur min piktittare kommer se ut men jag hoppas nåt i denna stilen.