Morsdag.

publicerat i Allmänt;

På morsdag fick jag denna underbara bukett på morsdag av Agnes. Hon pekade ut den själv säger Klas :).

Huskurer.

publicerat i Allmänt;

Tack Louise för denna underbara bok! Många tips och idéer på huskurer mm som samtidigt är miljövänliga. Några tips har jag redan börjat använda. Kan skarpt rekommenderas!
Ex hur man undviker att potatisen gror.

https://cdn3.cdnme.se/3876097/7-3/pic_519cf60dddf2b36b3c6ceb83.jpg">https://cdn2.cdnme.se/3876097/7-3/pic_519cf60dddf2b36b3c6ceb83.jpg">https://cdn3.cdnme.se/3876097/7-3/pic_519cf60dddf2b36b3c6ceb83.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/3876097/7-3/pic_519cf60dddf2b36b3c6ceb83.jpg" class="image">

Plommonträdet.

publicerat i Allmänt;

Nu blommar plommonträdet. Hoppas på många så ska här testas göras plommon och rabarberchutney :).

Agnes.

publicerat i Allmänt;

Igår slog Agnes ut en bit av sin vänster framtand när hon ramlade med ansiktet före i golvet. Nappen var tyvärr i munnen vilket förvärrade det hela. Vi blev allihop lite smått oroliga över hur illa det var men som tur är tror tandläkaren att det inte är så farligt. Hon får nu äta passerad mat i två veckor och ej ha napp. Ett bra tillfälle att vänja henne av med nappen! Men lilla Agnes är sig själv idag, skrattar och är glad men saknar nog nappen lite, speciellt vid vilostunden. På denna bilden jobbar hon hårt med att få bort tejpen från trappan! Hon är duktig våran tjej :).

Världens bästa!

publicerat i Allmänt;

Vi får inte glömma morfar som hjälpt oss att riva badrum snickra, måla och fixat! Utan honom vet jag inte hur vi hade klarat det!
Och vi får inte glömma finaste farmor som passat Agnes så vi kunnat hålla på och fixa och dona. Hon hjälpte även till att städa ur våran lägenhet.
Tack även Therese och Per för hjälpen!
Tack storebror Anders för goda råd och för att du var med vid besiktningen av huset!

Världens bästa mormor!

publicerat i Allmänt;

Agnes har världens bästa mormor. Under hela tiden som vi renoverat och pysslat i huset har min mamma stått för både mat kakor och efterrätter.
Har varit grym hjälp att ha, speciellt när man har Agnes som är hyffsat mammig just nu! :)

Grillkväll.

publicerat i Allmänt;

Igår grillade vi med Fam Einarsson/Andersson. Fläskytterfile med klyftpotatis och palsternacka i ugn. Till efterrätt blev det jordgubbspaj med vaniljglass. En riktigt mysig kväll! :)

Agnes.

publicerat i Allmänt;

Idag på promenaden stannade vi till och åkte rutschkana och gungade. Underbart väder idag sol och närmare 20 grader varmt. Välkommen värmen. Förmiddagens mellis fick Agnes på uteplatsen :).

Nu börjar det blomma i rabatten.

publicerat i Allmänt;

Igår rensade jag och klippte ner växter i trädgården. Passade även på att fota lite av blommorna som blommar just nu. Ska bli spännande att se vad som mer kommer komma upp under året :).

Vårat hus.

publicerat i Allmänt;

Äntligen har vi kommit in i vårat hus!
Vi satte igång direkt med att riva badrummet på övervåningen och efter det åkte garderoberna i vårat sovrum ut. Så idag blir det besök till Ikea för att köpa skjutgarderober. Här är lite bilder.

Agnes första par skor.

publicerat i Allmänt;

I onsdags i förra veckan tittade farmor förbi. Hon hade med sig ett litet paket till Agnes som innehöll dessa superfina PAX-skorna i storlek 21 :). Agnes gillade dem stark en stund iallafall :) sen ville hon ta av dem. Det e bara att börja vänja henne.
Var och tittade på Prästakullens förskola också. Läget är ju perfekt nära mitt jobb och så men idag tar jag mig en tur till Karlberg för att se hur där ser ut. Lokalerna på Prästakullens verkade lite trånga och små. Men det e ju inte säkert det är större på Karlberg! Får jag en bättre känsla på Karlberg så söker vi ev om omförflyttning.
Finaste Louise tittade också förbi en stund på fika och promenad. Vi gick såklart förbi Azaleastigen :).